130.-
excl. BTW
Samsung Galaxy A20e Dual-Sim Blue

Samsung Galaxy A20e Dual-Sim Blue

KPN-artikelnummer: 874406

De Samsung Galaxy A20e Dual-SIM is van de Samsung A-serie de laagste in zijn prijsklasse. Bij dit instapmodel mag je echter zeker een aantal goede specs verwachten, zoals: 2 camera's, een vingerafdrukscanner, 15W snel laden functionaliteit en de mogelijkheid om het 32GB geheugen uit te breiden met een SD Kaart.

De Galaxy A20e Dual-SIM heeft een Infinity-V display. Dit betekent dat aan de bovenkant van het scherm, een v-vormige inkeping zit, waar de frontcamera in is verwerkt. Tevens zorgt het Infinity-V display, samen met het 5,8 inch scherm, voor optimaal gebruik van het scherm. Hierdoor is de Galaxy A20e ideaal om mee te browsen, een filmpje op te kijken of social media te checken.

Aan de achterzijde zit de dubbele camera; een 15 megapixel camera waarmee je heldere foto's schiet, en met de 5 megapixel camera met groothoeklens kan je foto's tot wel 123° breed maken; even breed als het menselijk oog kan waarnemen!

De Samsung Galaxy A20e Dual-SIM is uitgerust met een 3000mAh-batterij, en met 15W snel laden functionaliteit. Is je batterij leeg? Dan gaat opladen hierdoor razendsnel. Na slechts 10 minuten aan de oplader kan je weer 3 uur bellen, 2 uur video's afspelen of 10 uur muziek luisteren.

De frontcamera is uitgerust met gezichtsherkenning, waardoor je snel en veilig jouw A20e kan ontgrendelen, simpelweg door de telefoon voor je gezicht te houden. Gebruik je liever een vingerafdruk om te ontgrendelen, dan is dat ook mogelijk dankzij de vingerafdrukscanner die zich op de achterzijde van het toestel bevindt.

De A20e is voorzien van 32GB opslaggeheugen. Heb je toch behoefte aan meer opslaggeheugen, dan kan je gemakkelijk het geheugen uitbreiden met een Micro SD Kaart tot wel 512GB!

Inhoud verpakking
Samsung Galaxy A20e Dual-SIM Blue
Lader
USB-data kabel tevens voor lader
Stereo headset
SIM verwijder / plaats tool
Snelstartgids Galaxy A20e Dual-SIM
Warrantycard
Folder Europees model

Bijbehorende Accessoires

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Wit

139,66
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Zwart

139,66
Meer informatie

Samsung flip wallet - black - for Samsung A202 Galaxy A20e

24,78
Meer informatie

Samsung flip wallet - white - for Samsung A202 Galaxy A20e

24,78
Meer informatie

Azuri case TPU transparent voor Samsung A20e

12,38
Meer informatie

Azuri Tempered Glass flat RINOX ARMOR - black frame - Samsung A20e

16,52
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Dubbele Camera een met 15 megapixel voor heldere foto's
  • een met 5 megapixel camera met groothoeklens
  • Infinity-V Display
  • Uitgerust met 3000mAh-batterij met 15W snel laden
  • Gezichtsherkenning maar ook met vingerafdruk te ontgrendelen
  • 32 GB opslaggeheugen maar uit te breiden met Micro SD kaart

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.