188.-
excl. BTW
Samsung Galaxy A40 Dual-SIM Black

Samsung Galaxy A40 Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874395

De Samsung Galaxy A40 wordt gekenmerkt door een Infinity-U Display, intelligente camera, snelladen en een opslaggeheugen van 64GB.

Dankzij het 5.9 inch scherm heeft de Galaxy A40 een compact formaat wat gemakkelijk in je hand past.
Dankzij het Infinity-U scherm maak je optimaal gebruik van het scherm voor bijvoorbeeld het spelen van games, kijken van video's, browsen en meer. De frontcamera zit bovenin, in een U-vormige inkeping verwerkt.

Vanwege de Ultra Wide camera (groothoeklens) kan je meer vastleggen op een foto. Met de Ultra Wide camera maak je bredere, hogere panorama's, met groter perspectief. Het maakt een opname van een grote scène in een enkel beeld, horizontaal en verticaal, dus zelfs als je minder beweegt, legt het meer vast. En met behulp van de scene optimizer worden kleuren, contrasten en bijvoorbeeld helderheid automatisch aangepast, om de realiteit nog beter weer te geven op de foto. Personaliseer je foto's met AR stickers, stempels of andere filters.

De 15W snelladen functionaliteit en de USB Type C portal zorgen dat je gemakkelijk en gebruiksvriendelijk jouw A40 kan opladen. Daarnaast is de Galaxy A40 voorzien van 4GB RAM-geheugen en 64GB aan opslaggeheugen.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy A40
lader
USB-data kabel tevens voor lader
Stereo headset
SIM verwijder / plaats tool
Snelstartgids Galaxy A40
Warrantycard
Folder Europees model

Bijbehorende Accessoires

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Wit

139,66
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Zwart

139,66
Meer informatie

Azuri case TPU Samsung A40 transparent

12,38
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds White

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds Black

123,14
Meer informatie

Samsung flip wallet - white - for Samsung A405 Galaxy A40

24,78
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.