228.-
excl. BTW
Samsung Galaxy A50 Dual-SIM 128GB Blue

Samsung Galaxy A50 Dual-SIM 128GB Blue

KPN-artikelnummer: 874482

Kleurvariant van de eerder geïntroduceerde kleuren Black, Blue en White!

Ervaar optimale beeldbeleving, dankzij het Infinity-U Display en het Super AMOLED display, en optimale beveiliging dankzij de On-screen Fingerprint Sensor. De driedubbele camera aan de achterzijde geeft je alle mogelijkheid om fantastische video's te maken. Dankzij de Ultra-Wide Camera kan je bredere foto's maken dan ooit tevoren; net zo breed als jouw eigen ogen kunnen zien. Dankzij de Diepte Camera kan je foto's voorzien van prachtige Bokeh effecten. En nog een pluspunt aan de Galaxy A50; dankzij de 4.000 mAh batterij gaat je smartphone langer mee.

Het eerste wat opvalt aan de Samsung Galaxy A50 is het slanke design, de premium glossy finish en de curved edges. Dankzij een dikte van slechts 7.7mm ligt de A50 bovendien zeer comfortabel in de hand.

Dankzij het 6.4 inch Infinity-U Display van de A50 maak je optimaal gebruik van je scherm. De camera is verwerkt in een notch bovenin, en de vingerafdrukscanner zit in het scherm zelf. Het Super AMOLED display zorgt voor heldere en scherpe beelden. Zo houdt jij meer scherm over voor gamen, het kijken van films, browsen of meer.

De Samsung Galaxy A50 is voorzien van 3 camera's aan de achterzijde. Met de 25 Megapixel camera maak je duidelijke en heldere foto's ongeacht de setting. Met de Diepte Camera maak je Live Focus foto's die ervoor zorgen dat hetgeen jij fotografeert het meest opvalt van de gehele foto. Hierdoor maak je de mooiste portretten, waarbij je de diepte voor of na het maken van de foto nog kan aanpassen. De Ultra Wide Camera geeft je de mogelijkheid om foto's te maken in een 123 graden hoek; dezelfde breedte die je waarneemt met je eigen ogen. De scene optimizer functionaliteit past automatisch de kleur tonen en andere settings aan (zoals helderheid, contrast, saturatie).

De A50 beschikt over optische vingerafdruk herkenning technologie. Dat maakt het mogelijk dat de vingerafdruk-scanner in het scherm zelf is verwerkt. Leg je vinger simpelweg op het scherm en de A50 zal ontgrendelen.

Dankzij de 4.000 mAh batterij kan je langer van jouw A50 genieten. Als je batterijniveau toch laag is, zorgt de 15W Fast Charging technologie ervoor dat je razendsnel weer 100% batterijvermogen hebt.

Inhoud verpakking:

Samsung Galaxy A50 Dual-SIM Coral
Lader
USB data kabel tevens voor lader
Stereo headset inclusief rubberdopjes
Sim verwijder / plaats tool. Zit bij beschrijving pakket.
Snelstartgids Galaxy A50 Dual-SIM Coral
Warrantycard
Folder Europees model

Bijbehorende Accessoires

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Wit

139,66
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Zwart

139,66
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds White

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds Black

123,14
Meer informatie

Samsung flip wallet - black - for Samsung Galaxy A50

24,78
Meer informatie

Samsung flip wallet - white - for Samsung Galaxy A50

24,78
Meer informatie

Azuri case TPU - transparent - for Samsung A50

12,38
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 6.4 inch Infinity-U Display
  • Super Amoled Display
  • voorzien van maar liefst 3 camera's
  • Diepte en Ultra Wide Camera
  • voorzien van een vingerafdrukscanner
  • 4.000 mAh battery met 15W fast Charging

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.