244.-
excl. BTW
Samsung Galaxy A6 Plus Dual SIM - Black

Samsung Galaxy A6 Plus Dual SIM - Black

KPN-artikelnummer: 874157

Wat meteen opvalt, is het prachtige design met 6.0 inch Infinity Display. Maar de belangrijkste feature is de 24 megapixel camera. Maak perfecte selfies bij weinig licht met de variabele flitser. Daarnaast is de Galaxy A6 Plus stof- en spatwaterdicht.

Maak ultieme selfies met de 16 megapixel camera met live focus en AR-stickers. De Samsung Galaxy A6 Plus beschikt zowel aan de voorzijde als aan de achterkant over een 16 mexapixel camera. Hierdoor maak jij elke selfie in hoge resolutie. Dankzij de LED Flitser en Selfie Flitser maak je zelfs glamoureuze selfies bij weinig licht. Een donkere omgeving zorgt dus niet langer voor donkere foto's! Personaliseer tot slot je selfies met behulp van de AR-stickers, die dankzij de gezichtsherkenningsfunctie mee veranderen zodra je jouw hoofd beweegt of van gezicht expressie verandert.

Nieuw toestel? Maak gebruik van Samsung Smart Switch
Heb je een nieuwe Samsung smartphone of tablet? Zet je gegevens snel en eenvoudig over met Samsung Smart Switch. Het is makkelijker dan je denkt. Bovendien update je met Smart Switch ook de software van je toestel en maak je meteen een back-up. Smart Switch is te gebruiken voor het overzetten van alle besturingssystemen.

Inhoud verpakking
Samsung Galaxy A6 Plus Dual-SIM Black
Lader
USB kabel ook voor lader
Stereo headset
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Azuri Tempered Glass flat RINOX ARMOR - black frame - Samsung A6 Plus (2018)

19,52
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Infinity display maakt de A6+ ideaal voor gamen, appen, browsen een meer!
  • Super AMOLED display zorgt voor scherpe contrasten en meer dynamische kleuren
  • Premium Full-metal frame, wat zorgt voor duurzaamheid en een strak design
  • - Live focus, waardoor je voor- of na het maken van een foto de diepte kan aanpassen, en lichteffecten kan toevoegen

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.