228.-
excl. BTW
Samsung  Galaxy A7 Dual-SIM PinkGold

Samsung Galaxy A7 Dual-SIM PinkGold

KPN-artikelnummer: 874366

Maak kennis met de nieuwe Samsung Galaxy A7 Dual-SIM. Wat meteen opvalt, is het premium design met 6 inch Infinity Display. Maar de triple camera feature is de echte eyecatcher; de Samsung Galaxy A7 Dual-SIM is voorzien van maar liefst 3 camera's aan de achterzijde, en aan de voorzijde vinden we een hoge resolutie camera voor selfies. Daarnaast is de A7 Dual-SIM uitgerust met een vingerafdrukscanner, uitbreidbaar geheugen, Dolby Atmos speakers en natuurlijk Bixby.

Superieure Triple Camera aan de achterzijde zorgen ervoor dat je de mooiste foto's maakt, of het nu om een portret gaat met bokeh effect of een panoramafoto.
Super AMOLED display in combinatie met infinity display zorgt voor scherpe contrasten en meer dynamische kleuren;
Vingerafdrukscanner, ontgrendel gemakkelijk je telefoon middels je vingerafdruk.

De Samsung Galaxy A7 Dual-SIM heeft maar liefst 3 camera's aan de achterzijde. Dankzij de 120 graden hoek maak je de mooiste panoramafoto's. Dankzij de live focus worden de meest kleine details zichtbaar, en dankzij het 1.8um pixel effect kan je zelf in schemerlicht heldere foto's maken. Uiteraard zit er ook een camera aan de voorzijde, zodat je nog altijd selfies kan maken.

Doordat de Samsung Galaxy A7 Dual-SIM is voorzien van een vingerafdrukscanner ben jij verzekerd dat er geen ongewenste personen in jouw telefoon kunnen komen. Ook is de telefoon uitgerust met een NFC-chip, zodat hij Samsung-Pay geschikt is.

Nieuw toestel? Maak gebruik van Samsung Smart Switch.
Heb je een nieuwe Samsung smartphone of tablet? Zet je gegevens snel en eenvoudig over met Samsung Smart Switch. Het is makkelijker dan je denkt. Bovendien update je met Smart Switch ook de software van je toestel en maak je meteen een back-up. Smart Switch is te gebruiken voor het overzetten van alle besturingssystemen.

Inhoud verpakking
Samsung Galaxy A7 Dual-SIM
Lader
USB kabel ook voor lader
Stereo headset
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Samsung A7 (2018) flip wallet blue

24,78
Meer informatie

Azuri walletcase - magnetic closure & 3 cardslots -black- Samsung A7 2018

18,17
Meer informatie

Azuri hard cover - transparent - for Samsung Galaxy A7 2018

12,38
Meer informatie

Samsung A7 (2018) flip wallet gold

24,78
Meer informatie

Azuri Tempered Glass flat RINOX ARMOR - black frame - Samsung A7 2018

16,52
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 6 inch Infinity Display
  • voorzien van maar liefst 3 camera's
  • NFC-chip, dus geschikt voor Samsung-Pay
  • voorzien van een vingerafdrukscanner
  • Dolby Atmos speakers

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.