277.-
excl. BTW
Samsung Galaxy A70 Dual-SIM 128GB Black

Samsung Galaxy A70 Dual-SIM 128GB Black

KPN-artikelnummer: 874410

Geniet van een brede kijk ervaring, dankzij het 6.7 inch Infinity-U display en Super AMOLED scherm, met verbeterde beveiligingsmogelijkheden dankzij de One-Screen vingerafdruksensor. De triple camera zorgt voor innovatieve video opnames, de camera met groothoeklens zorgt ervoor dat je nog meer kan vastleggen op een foto, dankzij de diepte camera kan je foto's vastleggen met real-time Live Focus effects. Dankzij de batterij van 4.500mAh kan je nog langer genieten van jouw Galaxy A70.

De Samsung Galaxy A70 heeft een slank design, premium glossy afwerking en curved edges. De Galaxy A70 is voorzien van een 6.7 inch scherm, maar blijft een comfortabele grip houden. Dankzij het Infinity-U scherm maak je optimaal gebruik van het scherm voor bijvoorbeeld het spelen van games, kijken van video's, browsen en meer. De frontcamera zit bovenin, in een u vormige inkeping verwerkt.

De 3 camera's van de Galaxy A70 verleggen de grenzen van smartphone fotografie. Met de hoofdcamera van 32 megapixel schiet je scherpe, heldere foto's in elke omgeving. Met de diepte camera maak je Live Focus foto's waardoor het gefotografeerde object echt uit haar omgeving springt. De camera met groothoeklens laat je foto's maken van scenes met een 123 graden hoek, dezelfde breedte die je waarneemt met je eigen ogen. Personaliseer je foto's met AR stickers, stempels of andere filters.

Plaats je vinger op het vingerafdrukscanner logo om je smartphone te ontgrendelen. De Galaxy A70 optische vingerafdruk herkenning technologie zorgt ervoor dat je gemakkelijk jouw smartphone kan ontgrendelen.

De Samsung Galaxy A70 is voorzien van een grote 4.500mAh batterij waardoor jij nog langer van je smartphone gebruik kan maken. Is je batterijvermogen dan toch laag, dan kan je dankzij de 25W snelladen functionaliteit razendsnel weer opladen naar 100% batterijvermogen.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy A70 Dual-SIM
Lader
USB-data kabel tevens voor lader
Stereo headset
SIM verwijder / plaats tool
Snelstartgids Galaxy A70 Dual-SIM
Warrantycard
Folder Europees model

Bijbehorende Accessoires

Azuri Tempered Glass flat RINOX ARMOR - transparant frame - Samsung A70

16,52
Meer informatie

Samsung flip wallet for Samsung A705 Galaxy A70 2019 Black

24,78
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds White

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds Black

123,14
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 6.7 inch Infinity-U Display
  • Super Amoled display
  • voorzien van maar liefst 3 camera's
  • Met real-time Live Focus effects
  • voorzien van een vingerafdrukscanner
  • 4.500 mAh batterij met 25W Fast Charging

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.