305.-
excl. BTW
Samsung Galaxy A8 Black

Samsung Galaxy A8 Black

KPN-artikelnummer: 874063

Bijzondere actievoorwaarden – Ontvang €50 (incl. BTW) retour bij aankoop van een Galaxy A8, A6+, A6 zie groene kader rechterzijde voor de voorwaarden:

De Samsung Galaxy A8 is de meest uitgebreide versie in de Galaxy A serie.

Met de nieuwe Samsung Galaxy A8 (2018) brengt Samsung veel functies van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus naar de middenklasse Galaxy A-serie.

Eén van de meest herkenbare zaken is het randloze beeldscherm. De Samsung Galaxy A8 heeft een 5,6 inch groot 'infinity display' met een Full HD+ beeldschermresolutie (1.080 x 2.222 pixels). Samsung gebruikt vanzelfsprekend een AMOLED beeldscherm.

De Samsung Galaxy A8 wordt aangedreven door een octa-core processor opgebouwd uit een snelle 2,2 GHz quad-core processor en een energiezuinige 1,6 GHz quad-core processor. Daarbij heeft de Samsung Galaxy A8 maar liefst 4 GB werkgeheugen en een interne opslagcapaciteit van 32 GB.

Op cameragebied is de Samsung Galaxy A8 zowel aan de voor- als aan de achterzijde uitgevoerd met een hoogwaardige camera configuratie. Aan de achterzijde is een 16-megapixelcamera geplaatst met een hoog diafragma van f/1.7. Dit zorgt ervoor dat de camera veel licht kan vangen en dus ook onder donkere omstandigheden goede foto's kan maken.

Aan de voorzijde is een dubbele camera geplaatst opgebouwd uit een 16- en een 8-megapixelcamera. Het is voor het eerst dat Samsung een dubbele camera aan de voorzijde van een toestel plaatst. Dankzij de dubbele camera kan zowel tijdens- als na het fotograferen de focus bepaald worden. Op die manier kunnen selfies geschoten worden met effecten die voorheen voorbehouden waren aan spiegelreflexcamera's, zoals bijvoorbeeld het bekende 'bokeh effect'.

INHOUD VERPAKKING
Samsung Galaxy A8
Lader
USB/USB-C kabel ook voor lader
Stereo headset
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Otterbox Prefix Zwart - For Samsung Galaxy A8

12,11
Meer informatie

Samsung neon flip cover voor Samsung Galaxy A8 2018 Zwart

37,18
Meer informatie

Samsung neon flip cover voor Samsung Galaxy A8 2018 Goud

37,18
Meer informatie

Azuri Curved Tempered Glass RINOX ARMOR voor Samsung A8 Zwart frame

20,65
Meer informatie

Azuri booklet ultra thin with stand function voor Samsung A8 Zwart

13,21
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Randloze beeldscherm
  • 5,6 inch groot 'infinity display'
  • Full HD+ beeldschermresolutie (1.080 x 2.222 pixels)
  • Octa-core processor
  • 4 GB werkgeheugen
  • Interne opslagcapaciteit van 32 GB
  • Achterzijde een 16-megapixelcamera
  • Voorzijde een dubbele camera opgebouwd uit een 16- en een 8-megapixelcamera

Promotie Bij aankoop van een promotiemodel Galaxy A8, A6+, A6 ontvang je €50 (incl. BTW) retour.

Deze promotie loopt van 20 augustus t/m 23 september 2018 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy A8, A6+, A6.

Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken.
Deze promotie is alleen geldig indien je de Galaxy A8, A6+, A6 hebt gekocht in Nederland en bij
één van de deelnemende winkels.

Deelnemen Ga naar www.samsung.com/nl/promoties, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 30 september 2018: 1. Een kopie van de aankoopbon; en
2. Een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI nummer.
Als je vragen en opmerkingen hebt over je deelname aan deze promotie, kun je contact met Samsung opnemen via telefoonnummer 088-9090100 (lokaal tarief) of per e-mail via samsungmobile@consumercare.info. Door deelname aan de promotie verklaar je je akkoord met de Algemene Actievoorwaarden en deze Bijzondere Actievoorwaarden van Samsung zoals vermeld op www.samsung.com/nl/promoties.

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.