426.-
excl. BTW
Samsung Galaxy A80 Dual-SIM, Black

Samsung Galaxy A80 Dual-SIM, Black

KPN-artikelnummer: 874472

De Samsung Galaxy A80 Dual-SIM is gebouwd voor mensen die in het nu leven. Of je nu de foto creëert of er zelf op staat, je kan epische foto's maken met zowel de voorzijde van de A80 als de achterzijde, dankzij de innovatieve driedubbele draaiende camera. Laat films, series, games en meer tot leven komen op het gloednieuwe New Infinity Display, waar nergens in het scherm een camera is te vinden!

De Galaxy A80 Dual-SIM verandert hoe je jouw leven vastlegt. De camera's schuiven omhoog en roteren, zodat ze vanuit beide zijdes alles kunnen vastleggen met de 48 Megapixel camera. Zo hebben jouw frontfoto's dezelfde kwaliteit als de foto's van de achterzijde.

De 48 Megapixel camera zorgt ervoor dat je haarscherpe, hoge resolutie foto's kan schieten. Deze kwaliteit komt niet alleen terug in het maken van foto's, maar ook in het maken van video's om te vloggen of streamen.
Dankzij de groothoeklens die 123 graden breed kan fotograferen, leg je nog meer vast in slechts 1 foto. De 3D diepte camera zorgt voor focus op het object dat je wilt fotograferen.

Het gemaximaliseerde New Infinity Display heeft nagenoeg geen bezels, geen notches voor camera's, geen sensoren kortom; geen afleidingen op je scherm! Dankzij het 6.7 inch Full HD+ Super AMOLED scherm krijg je een groot en helder canvas om films, series, games of social media te ontdekken.

Dankzij de 3.700mAh batterij en de adaptive power saving mode die ongebruikte apps op de achtergrond afsluit, gaat jouw Galaxy A80 nog langer mee. Dankzij de 25W snelladen functionaliteit is je batterij ook razendsnel weer opgeladen.

Ontgrendel snel maar veilig dankzij de vingerafdrukscanner die in het glazen display zit verwerkt.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy A80 Dual-SIM
Lader
USB-data kabel tevens voor lader
Stereo headset
SIM verwijder / plaats tool
Snelstartgids
Warrantycard
Folder Europees model

  • Belangrijke kenmerken

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.