129.-
excl. BTW
Samsung Galaxy J3 (2017) Gold

Samsung Galaxy J3 (2017) Gold

KPN-artikelnummer: 873922

De Samsung Galaxy J3 (2017) is een budgetvriendelijke smartphone die alles heeft wat je van een moderne telefoon verwacht. Met degelijke hardware en genoeg werkgeheugen is het toestel klaar voor alle taken die iedere dag weer terugkomen. Denk hierbij aan het versturen van WhatsApp-berichten, het checken van je Facebook of het bijhouden van je Twitter-feed.

Het 5-inch scherm van de Galaxy J3 (2017) heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Dat is op een formaat van 5 inch scherp genoeg om geen pixels te zien, maar ook niet zo hoog dat het veel extra rekenkracht vereist. Zo heb je lekker scherp beeld, zonder dat je accu leeg getrokken wordt door pixels die je toch niet ziet.

De Samsung Galaxy J3 (2017) heeft een accu van 2600 mAh. Dat lijkt misschien niet zoveel, maar het toestel is niet voorzien van hardware die veel stroom vereist. In de praktijk gaat de accu van het toestel dan ook gemakkelijk een dag mee. Fanatieke gebruikers zullen er misschien goed aan doen een powerbank mee te nemen, maar de doorsnee gebruiker die af en toe wat berichten stuurt haalt zonder problemen een hele dag.

Met Android 7.0 (Nougat) krijg je toegang tot alle features die Google in deze Android-versie gestopt heeft. Denk hierbij aan de verbeterde versie van Doze, het openen van meerdere apps naast elkaar en een nieuw notificatiescherm. Daarnaast bevat TouchWiz een reeks aan handige Samsung-apps, waaronder een volledig uitgeruste Camera-app. Daarin zijn verschillende extra filters en effecten te vinden om je fotos nog flitsender te maken.

Inhoud verpakking
Samsung Galaxy J3 (2017)
Lader
USB datakabeltje ook voor laden
Stereo headset
Handleiding


Bijbehorende Accessoires

Azuri screen protector Tempered Glass voor Samsung Galaxy J3 2017

16,52
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 5 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 5 megapixel-camera achterop, 2 megapixel-camera aan voorzijde
  • Voorzien van Android 7.0 (Nougat) en TouchWiz
  • Exynos 7 Quad 7570-chipset met vier cores
  • 16GB aan opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaart

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal