783.-
excl. BTW
Samsung Galaxy Note 10+ Dual-SIM Aura Black

Samsung Galaxy Note 10+ Dual-SIM Aura Black

KPN-artikelnummer: 874491

Het is tijd voor een nieuwe standaard in krachtige smartphones. De kracht van de Samsung Galaxy Note10+ Dual-SIM zit hem in de uitzonderlijke prestaties, het sublieme design, de superieure productiviteit en de ongekende hoeveelheid creatieve features.

De uitzonderlijke prestaties van de Samsung Galaxy Note10+ Dual-SIM zijn te danken aan de nieuwe batterij met een capaciteit van 4.300 mAh. Deze intelligente batterij is zelfs binnen een half uur helemaal opgeladen. Je kunt dus bijvoorbeeld de hele dag video’s maken, als je dat zou willen. Gelukkig heeft de Galaxy Note10+ nu een intern geheugen van 256 GB en een uitbreidbaar geheugen van maximaal 1TB. En dankzij de supersnelle Octa-core processor kun je eindeloos multitasken.

Het sublieme design van de Samsung Galaxy Note10+ Dual-SIM komt perfect tot uiting op het 6.8 inch Cinematic Infinity Display. De nog smallere rand betekent een nog betere kijkervaring. Het nog dunnere en lichtere ontwerp zorgt voor een perfecte handligging. Handig als je even een aantekening maakt met de Intelligent S Pen. Maar je kunt de S Pen ook gebruiken als afstandsbediening bij presentaties of als je een selfie maakt.

De Samsung Galaxy Note10+ Dual-SIM stimuleert jouw creativiteit met verschillende topfeatures. De Pro-Camera bijvoorbeeld. Dankzij de Ultra Wide lens, de groothoeklens, de Telefoto lens en de DepthVision lens maak je van elk object professionele foto’s. Met de Zoom-in Mic kun je tijdens het filmen inzoomen op geluid en dat geluid versterken. En je kunt zelfs High-Motion video’s maken, zonder dat het beeld onrustig wordt om naar te kijken. Daarna maak je met jouw opnames en de simpele editing-software moeiteloos prachtige, persoonlijke video’s.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy Note 10+ Dual-SIM
Lader
Stereo headset.
USB data kabel tevens voor de lader
USB connector.(zit samen met pensetje)
Micro USB connector.(zit bij USB kabel)
Stylus Pen, rechtsonder in het toestel
Setje met penstiften + gereedschap voor pen
Snelstartgids Samsung Galaxy Note 10+ Dual-SIM
Garantiekaart

Bijbehorende Accessoires

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Wit

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Zwart

123,14
Meer informatie

Samsung silicone cover for Samsung Galaxy Note 10+, Black

24,78
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.