704.-
excl. BTW
Samsung Galaxy Note 10 Dual-SIM Aura Black

Samsung Galaxy Note 10 Dual-SIM Aura Black

KPN-artikelnummer: 874490

De kracht van de Samsung Galaxy Note 10 Dual-SIM zit hem in de uitzonderlijke prestaties, het sublieme design, de superieure productiviteit en de ongekende hoeveelheid creatieve features.

De uitzonderlijke prestaties van de Samsung Galaxy Note 10 Dual-SIM zijn te danken aan de nieuwe batterij met een capaciteit van 3.500 mAh. Deze intelligente batterij is zelfs binnen een half uur helemaal opgeladen. Je kunt dus bijvoorbeeld de hele dag video’s maken, als je dat zou willen. Gelukkig heeft de Galaxy Note 10 Dual-SIM nu een intern geheugen van 256 GB opslagruimte. En dankzij de supersnelle Octa-core processor kun je eindeloos multitasken.

Het sublieme design van de Samsung Galaxy Note 10 Dual-SIM komt perfect tot uiting op het 6.3 inch Cinematic Infinity Display. De nog smallere rand betekent een nog betere kijkervaring. Het nog dunnere en lichtere ontwerp zorgt voor een perfecte handligging. Handig als je even een aantekening maakt met de Intelligent S Pen. Maar je kunt de S Pen ook gebruiken als afstandsbediening bij presentaties of als je een selfie maakt.

De Samsung Galaxy Note 10 Dual-SIM stimuleert jouw creativiteit met verschillende topfeatures. De Pro-Camera bijvoorbeeld. Dankzij de Ultra Wide lens, de groothoeklens en de Telefoto lens maak je van elk object professionele foto’s. Met de Zoom-in Mic kun je tijdens het filmen inzoomen op geluid en dat geluid versterken. En je kunt zelfs High-Motion video’s maken, zonder dat het beeld onrustig wordt om naar te kijken. Daarna maak je met jouw opnames en de simpele editing-software moeiteloos prachtige, persoonlijke video’s.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy Note 10 Dual-SIM
Lader
Stereo headset.
USB data kabel tevens voor de lader
USB connector (zit samen met pensetje)
Micro USB connector (zit bij USB kabel)
Stylus Pen, rechtsonder in het toestel
Setje met penstiften + gereedschap voor pen
Snelstartgids Samsung Galaxy Note 10 Dual-SIM
Garantiekaart
Briefje “Inhoud overzetten naar uw nieuwe Galaxy-telefoon”
Folder “Europees model”

Bijzondere actievoorwaarden – Ontvang een wireless charger en een wireless battery pack bij aankoop van een Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+

Bij aankoop van een deelnemend model Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+ ontvang je tijdelijk een wireless charger (EP-N5200T; in zwart of wit) en een silver wireless battery pack (EB-U1200CSEGWW) ter waarde van €139 (incl. BTW).

Deze promotie loopt van 7 oktober 2019 t/m 3 november 2019 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt.

Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Deelnemen
Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 18 november 2019:
1. Een kopie van de aankoopbon
2. Een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI-nummer.

Samsung streeft ernaar de wireless charger en de battery pack binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.

Als er vragen of opmerkingen zijn over deelname aan deze promotie, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088-9090100 (lokaal tarief) of per e-mail via samsungmobile@consumercare.info

Door deelname aan de promotie verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Actievoorwaarden en deze Bijzondere Actievoorwaarden van Samsung zoals vermeld op www.samsung.com/nl/promo

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.