684.-
excl. BTW
Samsung Galaxy Note 9 Dual-SIM Midnight Black

Samsung Galaxy Note 9 Dual-SIM Midnight Black

KPN-artikelnummer: 874200

De Samsung Galaxy Note 9 staat bekend als "The Beast" en met goede redenen. Deze krachtige smartphone is dé rechterhand voor iedereen die het meeste uit zijn smartphone wil halen. Niet alleen slim en vol handige functies voor zakelijk gebruik, maar ook 'thuis' een entertainment-beest! Dankzij het grote 6,4dz scherm met 16:9 schermresolutie en de krachtige processor kun je eindeloos genieten van films en games op je smartphone!

Een Note is pas een Note, als er een S Pen aan te pas komt. De Samsung Galaxy Note 9 heeft de nieuwste S Pen; uitgerust met Bluetooth voor handige bediening op afstand. Met de nieuwe S Pen wordt fotograferen een fluitje van een cent. Houdt de knop ingedrukt en je camera opent automatisch. Eén keer klikken voor het nemen van een foto en twee keer klikken om te wisselen tussen camera’s. Maak je geen zorgen over de batterij van de S Pen, even terug in het toestel schuiven en na slechts 40 seconden kun je weer door!

De Samsung Galaxy Note 9 geeft je de vrijheid om overal te werken waar je maar wilt. Dankzij de ingebouwde DeX functionaliteit tover jij je Note9 in een handomdraai om naar een desktop. Je hebt enkel een kabel en een externe monitor nodig. Het scherm van de Samaung Galaxy Note 9 kun je dan als trackpad gebruiken. Koppel daar een bluetooth toetsenbord aan en jouw werkplek kan werkelijk overal zijn!

Al dat moois werkt dankzij de krachtige processor van de Samsung Galaxy Note 9, die door een speciaal koelsysteem elke handeling aankan! De 4000mAh batterij zorgt ervoor dat je geen moment zonder stroom komt te zitten.


inhoud verpakking
Samsung Galaxy Note 9
Lader
Stereo headset + plastiekzakje mer rubber oordopjes.
USB data kabel tevens voor de lader.
USB connector.
Micro USB connector.
Stylus Pen. rechtsonder in het toestel.
Plastiekzakje met penstiften + gereedschap
Snelstartgids Galaxy SM-N960F/DS (Note 9)
Nederlands
Engels
Garantiekaart
Briefje “Inhoud overzetten naar uw nieuwe Galaxy-telefoon”
Nederlands
Engels
Folder “Europees model”

Bijbehorende Accessoires

Samsung Galaxy Buds White

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds Black

123,14
Meer informatie

Samsung lederen view wallet voor Samsung Galaxy Note 9, Zwart

59,99
Meer informatie

Samsung clear view standing cover voor Samsung Galaxy Note 9 Zwart

59,99
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • grote 6,4dz scherm met 16:9 schermresolutie
  • S Pen; uitgerust met Bluetooth voor handige bediening op afstand
  • DeX functionaliteit
  • 4000mAh batterij

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.