404.-
excl. BTW
Samsung Galaxy S10 Lite Dual-SIM White

Samsung Galaxy S10 Lite Dual-SIM White

KPN-artikelnummer: 874596

Maak kennis met het nieuwste lid van de Samsung Galaxy S10 familie, de S10 Lite. De Samsung Galaxy S10 Lite heeft een 6.7 inch randloos Infinity-O Display waardoor er meer scherm wordt weergeven. Ook maakt het toestel gebruik van de Super AMOLED technologie, wat inhoudt dat de responstijd drastisch omlaag gaat en de Samsung Galaxy S10 Lite snel bewegende beelden en objecten scherper en vloeiender kan weergeven.

De Samsung Galaxy S10 Lite beschikt over 1 front camera en 3 back camera's. De 48 megapixel camera aan de achterkant zorgt voor mooie beelden bij weinig of veel licht. Verder beschikt het toestel over een ultra-wide camera, wat ideaal is voor het fotograferen van landschappen, over een macro-camera waarmee je de kleinste details kan vastleggen en een 32 megapixel selfie camera welke beschikt over 'selfie focus' voor een 'bokeh' achtergrond effect en smart beauty om je beste kenmerken eenvoudig vast te leggen en uit te lichten.

Naast dat de Samsung Galaxy S10 Lite beschikt over 4 hoge resolutie camera's, beschikt het toestel ook over meerdere creatieve features die jouw online leven een stuk creatiever maken. Zo kan je gebruik maken van de 'advanced video editor', wat jouw beeldmateriaal naar een hoger niveau kan tillen en de 'zoom-in mic' applicatie, welke kan inzoomen op geluiden. Wat handig is bij het opnemen van bijvoorbeeld een concert.

Natuurlijk beschikt de Samsung Galaxy S10 Lite ook over de persoonlijke Samsung assistent. Bixby is inmiddels zo slim geworden, dat het je dagelijkse routine leert kennen en je daardoor beter kan assisteren gedurende dag. Stap je bijvoorbeeld de auto in, dan start Bixby automatisch een navigatie applicatie voor je op. Ook is het mogelijk om Bixby, door middel van Bixby Vision, online voor je te laten shoppen. Het enige wat je hoeft te doen is een foto te maken van het artikel wat je wil hebben, en Bixby zoekt het artikel online voor je op. Natuurlijk kan Bixby ook apparaten voor je besturen en commando's opvolgen.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy S10 Lite Dual-SIM
Lader
USB data kabel tevens voor lader
Stereo headset
Sim-tool. Zit vast in verpakking.
Snelstartgids Galaxy S10 Lite
Warranty card

Bijbehorende Accessoires

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Wit

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Zwart

123,14
Meer informatie

Azuri case TPU - transparant - voor Samsung Galaxy S10 Lite

12,38
Meer informatie

Azuri Curved Tempered Glass RINOX ARMOR- zwart frame - Samsung Galaxy S10 Lite

24,78
Meer informatie

Azuri walletcase - magnetic closure & 3 cardslots zwart Samsung Galaxy S10 Lite

18,17
Meer informatie

Samsung S View Wallet cover - zwart - voor Samsung Galaxy S10 Lite

33,04
Meer informatie

Samsung Silicone cover - zwart - voor Samsung Galaxy S10 Lite

24,78
Meer informatie

Samsung USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter- white

12,38
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 6.4 inch Infinity-U Display
  • Super Amoled display
  • voorzien van maar liefst 3 camera's
  • Diepte en Ultra Wide Camera
  • voorzien van een vingerafdrukscanner
  • 4.000 mAh batterij met 15W Fast Charging

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.