664.-
excl. BTW
Samsung Galaxy S10 Plus Dual SIM 128GB Prism Blue

Samsung Galaxy S10 Plus Dual SIM 128GB Prism Blue

KPN-artikelnummer: 874394

Koop een Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+ en ontvang een Wireless Charger en Wireless Battery Pack t.w.v. €139 (incl. BTW).
Zie voor verdere informatie groene kader.


Afleidingen van het scherm zijn weggenomen voor de ultieme kijkervaring. Door de camera discreet weg te stoppen in het display, zonder de fotokwaliteit op te offeren, maak je optimaal gebruik van niet alleen het scherm, maar ook de camera. De volgende generatie Dynamic AMOLED-scherm is HDR10+ gecertificeerd en levert Dynamic Tone Mapping voor verbazingwekkend reële kleuren en contrast in elke scene, ook in het donker. Het heldere scherm helpt je om alles helder te zien, zelfs bij daglicht. Gekoppeld met stereoluidsprekers en Dolby Atmos is de ervaring meeslepend.

De fingerprint scanner is van achteren naar voren verplaatst, waardoor een revolutionaire sensor op het beeld is ontstaan. Met ultrasonische pulsen worden de 3D-richels en -dalen van jouw vingerafdruk gedetecteerd, zodat alleen jij toegang hebt tot je telefoon. Het is veilig en gemakkelijk, je kunt zelfs ontgrendelen, slepen en vasthouden om de gewenste app te openen.

Telefoto-, groothoek- en Ultra Wide camera's krachtig genoeg om jouw blik vast te leggen. Met de krachtige 16MP Ultra Wide camera kun je meer in elke opname passen. En in combinatie met de 12 MP groothoek- en telefotocamera's kun je foto's maken met 2x optische zoom in en uit.
Ultra Wide Camera- & Panorama
Met een beeld dat breder is dan de groothoekcamera, levert de Ultra Wide camera een gezichtsveld van 123 graden. En met de Ultra Wide lenscorrectie worden jouw brede opnamen niet vervormd.
Met de Ultra Wide camera maak je bredere, hogere panorama's, met groter perspectief. Het maakt een opname van een grote scène in een enkel beeld, horizontaal en verticaal, dus zelfs als je minder beweegt, legt het meer vast.

De Selfie-camera detecteert gezichten en stelt snel scherp voor verbluffende zelfportretten in een handomdraai. Een Dual Pixel Sensor legt actiefoto's vast met precisie en duidelijkheid, voor scherp ingestelde selfies die goed verlicht zijn, zelfs bij weinig licht.

Maak ongelofelijke 4K UHD-video's met een camera aan de voorzijde, voor het eerst op een Samsung-telefoon. De 4K UHD mogelijkheid in combinatie met de HDR10+ opname, brengen de scenes tot leven. Maak ongelooflijke beelden en speel deze af met de details die je persoonlijk hebt gezien. Met de rijke kleuren en het contrast van HDR10+ en Dynamic Tone Mapping blijven de kleuren accuraat in elke scène.

De verbeterde Scene Optimizer is een intelligente foto-assistent die voor je denkt en 30 populaire onderwerpen herkent, zoals eten, gezichten, baby’s, concerten of katten. Local Tone Mapping past automatisch jouw camera-instellingen aan de scène aan, zodat je de best mogelijke opname kunt maken. Bovendien waarschuwt foutdetectie je voor fouten met foto's.

De Galaxy S10 leert jouw dagelijkse routine en gebruikspatronen waardoor apps die je niet nodig hebt worden uitgeschakeld. De Adaptive Power Saving-modus beheert de levensduur van jouw batterij op basis van de voorspelling van jouw dag. En met tot 3400 mAh (standaard) batterijcapaciteit op de Galaxy S10 kun je meer tijd doorbrengen met je smartphone zonder 'm op te laden.

De Galaxy S10 is ontwikkeld om Qi-gecertificeerde apparaten en geselecteerde Samsung devices op te laden, zoals een wireless charger. Plaats het apparaat eenvoudigweg op jouw telefoon. Er zijn geen kabels nodig. Gebruik het om de telefoon van jouw vriend op te laden of laad jouw oordopjes of Galaxy Watch onderweg op.

De unieke samenstelling van het Dynamic AMOLED vermindert schadelijk blauw licht met 42% zonder de kleur te veranderen van wat er op het beeld wordt weergegeven. Kijk of speel laat in de nacht met minder last van de ogen voor een betere nachtrust.

inhoud verpakking
Samsung Galaxy S10 Plus 128GB
Lader
USB data kabel tevens voor lader
Stereo headset inclusief rubberdopjes
USB connector
Micro USB connector.
Sim verwijder / plaats tool. Zit bij beschrijving pakket.
Snelstartgids Galaxy S10 Plus
Warrantycard
Folder Europees model.
Briefje “Inhoud overzetten via de USB-connector” (Reisadapter)

Bijbehorende Accessoires

Samsung Galaxy Buds White

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds Black

123,14
Meer informatie

DBramante wallet bookcover Copenhagen black Samsung Galaxy S10 Plus

33,04
Meer informatie

Samsung clear view cover - white - for Samsung Galaxy S10 Plus

49,57
Meer informatie

Samsung silicone cover - white - for Samsung Galaxy S10 Plus

24,78
Meer informatie

Samsung silicone cover - black - for Samsung Galaxy S10 Plus

24,78
Meer informatie

Samsung LED view Cover - black - for Samsung Galaxy S10 Plus

57,84
Meer informatie

Samsung clear view cover - black - for Samsung Galaxy S10 Plus

49,57
Meer informatie

OtterBox Strada - black - for Samsung Galaxy S10 Plus

41,31
Meer informatie

OtterBox Symmetry Clear - transparent - for Samsung Galaxy S10 Plus

28,91
Meer informatie

Azuri cover glossy TPU - transparent - for Samsung Galaxy S10 Plus

12,38
Meer informatie

Azuri walletcase - magnetic closure & 3 cardslots - black - Samsung Galaxy S10 Plus

18,17
Meer informatie

Azuri duo screen protector curved for Samsung Galaxy S10 Plus

12,38
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 6,1-inch scherm met randloze Cinematic Display
  • Haarscherpe QHD-resolutie
  • Ultrasonic vingerafdrukscanner ín het scherm
  • Wireless Powershare
  • 10 megapixel selfiecamera
  • 12+12+16 megapixel triple camera

Bijzondere actievoorwaarden – Ontvang een wireless charger en een wireless battery pack bij aankoop van een Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+

Bij aankoop van een deelnemend model Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+ ontvang je tijdelijk een wireless charger (EP-N5200T; in zwart of wit) en een silver wireless battery pack (EB-U1200CSEGWW) ter waarde van €139 (incl. BTW).

Deze promotie loopt van 7 oktober 2019 t/m 3 november 2019 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt.

Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Deelnemen
Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 18 november 2019:
1. Een kopie van de aankoopbon
2. Een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI-nummer.

Samsung streeft ernaar de wireless charger en de battery pack binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.

Als er vragen of opmerkingen zijn over deelname aan deze promotie, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088-9090100 (lokaal tarief) of per e-mail via samsungmobile@consumercare.info

Door deelname aan de promotie verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Actievoorwaarden en deze Bijzondere Actievoorwaarden van Samsung zoals vermeld op www.samsung.com/nl/promo

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.