222.-
excl. BTW
Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE 2019 Black

Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE 2019 Black

KPN-artikelnummer: 874578

Ontworpen voor een premium multimedia ervaring, geeft de Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE 2019 een geweldige ervaring dankzij het grote scherm, de heldere display en het Dolby Atmos 3D geluid.

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE 2019 is niet alleen veelzijdig en geavanceerd, maar ook nog eens heel betaalbaar. Zijn scherm en specificaties maken hem perfect geschikt als mediatablet. De Tab A is slechts 7,5 mm dik en hij heeft een luxe metalen afwerking.

Het 10.1 inch scherm beslaat 80% van de voorkant van de Tab, dankzij de nog slankere bezels. Zo haal je nog meer uit de content die je graag wilt zien. Het 10.1 inch WUXGA-display met 1920 x 1200 pixels geeft kleuren ongekend levensecht en optimaal helder weer. Zo kun je helemaal opgaan in je favoriete films of Netflix-series.

Dankzij het verbeterde Dual Speaker-systeem kun je met de Galaxy Tab A 10.1 luisteren naar je favoriete muziek met een rijk, levensecht geluid. Bovendien zorgt Dolby Atmos voor een driedimensionaal surroundgeluid waardoor je helemaal kunt opgaan in wat er op het scherm gebeurt.

Met Kids Home creëer je een veilige omgeving waarin je kinderen op ontdekkingstocht kunnen gaan. Selecteer Kids Home via het Quick Panel en laat je kinderen genieten van apps in hun eigen taal met personages die in een virtuele wereld leven. Met Kids Home kun je het gebruik en speeltijd in het oog houden, zodat je de tablet met een gerust hart uit handen kunt geven.

Je kunt nog even door. De Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE 2019 heeft een batterij van 6.150mAh (gemiddeld) voor langdurig gebruik. Met deze krachtige batterij kun je onderweg urenlang kijken en heb je geen stopcontact nodig.

Let op! KPN werkt continue aan de ontwikkeling van haar netwerk. Dit kan echter ook tot gevolg hebben dat bepaalde diensten niet meer, of niet meer met de gewenste kwaliteit werken.

Zie verdere tekst groene kader rechterzijde van deze pagina.

Bijbehorende Accessoires

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Wit

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Zwart

123,14
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

Let op! KPN werkt continue aan de ontwikkeling van haar netwerk. Dit kan echter ook tot gevolg hebben dat bepaalde diensten niet meer, of niet meer met de gewenste kwaliteit werken.

In het geval van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE 2019 betekent dit dat na het uitzetten van het 3G netwerk, gepland in februari 2022, het gelijktijdig gebruiken van de belfunctie en de dataverbinding kwaliteitsproblemen kan opleveren.

Praktisch gezien betekent dit dat de belfunctie zal kunnen terugvallen naar 2G, waarbij het gelijktijdig gebruik van dataverkeer niet of nauwelijks mogelijk is.

Mocht het voorkomen dat u deze tablet gebruikt om informatie op te halen en tegelijkertijd om mee te bellen, neem contact op met uw KPN contactpersoon om te bespreken wat voor u een toekomst vaste oplossing is.
https://www.kpn.com/beleef/mobiel/de-toekomst-van-4g.htm