150.-
excl. BTW
Samsung Galaxy Tab A 8.0 LTE 2019 Black

Samsung Galaxy Tab A 8.0 LTE 2019 Black

KPN-artikelnummer: 874498

Maak kennis met de Samsung Galaxy Tab A 8.0 LTE 2019 Black een praktische metgezel die niet alleen als basistablet uitblinkt, maar nog veel meer biedt. Dankzij zijn slanke, compacte en draagbare ontwerp kun je hem gemakkelijk met één hand dragen en deze toegankelijke tablet scoort even hoog op prestaties als design.

Zo is de Home-toets aan de voorkant weggehaald en het logo verplaatst naar de achterkant van de Galaxy Tab A 8.0 LTE 2019 Black zodat je een groter scherm krijgt waarop je meer kunt zien en ontdekken. Doordat de dubbele speakers onderop zijn bevestigd blijven ze buiten beeld en wordt het slanke ontwerp niet verstoord. De metalen achterzijde met het Samsung-logo oogt strak en stijlvol.

Waar je maar naartoe gaat, je hebt altijd ruimte voor je Galaxy Tab A 8.0 LTE 2019 Black.Hij is slank en weegt slechts 347 gram. Kinderen kunnen hem gemakkelijk meenemen en volwassenen dragen hem zo met één hand. De Galaxy Tab A 8.0 LTE 2019 Black heeft een helder 8-inch display met 1280x800 pixels en een beeldverhouding van 16:10 voor een optimale verticale en horizontale kijkstand.

Met Samsung Kids Home creëer je een veilige omgeving waarin je kinderen op ontdekkingstocht kunnen gaan. Selecteer Kids Home via het Quick Panel en laat je kinderen genieten van apps in hun eigen taal met personages die in een virtuele wereld leven. Met de Kids-modus kun je gebruik en speeltijd in het oog houden, zodat je de tablet met een gerust hart uit handen kunt geven.

Gebruikers met een Samsung-account kunnen items van de Kalender, Samsung Notes en Gallery-apps met elkaar delen. Met het delen van foto's, video's, notities en nog veel meer creëer je als familie samen herinneringen.

Bekijk alleen wat je wilt zien en wanneer je dat wilt. De Galaxy Tab A 8.0 LTE 2019 Black heeft één gebruikersinterface die de weergave overzichtelijk houdt en alleen content selecteert die relevant voor je is. Selecteer simpelweg wat je wilt zien en lezen en geniet van een optimaal groot beeld.

De Galaxy Tab A 8.0 LTE 2019 Black heeft meer power dan je van zo'n slank apparaat zou verwachten. De 5.100mAh batterij biedt je alle vrijheid om lang van huis te zijn of veel te kijken zonder je druk te maken over tussentijds opladen.

Qua prestaties en opslagruimte voldoet de Galaxy Tab A 8.0 LTE 2019 Black aan al je wensen. Hij heeft 2 GB RAM en 32 GB opslagruimte en met het nieuwste Android OS P.A SD-kaartslot heb je nog eens 512 GB extra, zodat je al je herinneringen op één plek kunt opslaan.

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.