actieprijs
van 219.- voor
197,10
excl. BTW
Sennheiser MB Pro 1 MC

Sennheiser MB Pro 1 MC

KPN-artikelnummer: 302400

De Sennheiser MB Pro 1 UC ML is een enkelzijdige headset en kan door middel van bluetooth verbonden worden met uw apparaten. Naast communicatietoepassingen kan de headset ook gebruikt worden voor multimediatoepassingen. De headset past het geluid automatisch aan zodat het geluid wordt geoptimaliseerd voor de juiste toepassing.
De Sennheiser MB Pro 1 UC ML heeft een uitstekend draagcomfort zodat u de headset zowel op kantoor als tijdens het rijden kan gebruiken. De headset heeft daarnaast een bereik tot 25 meter.

Geoptimaliseerd voor Skype for Business
Skype for Business integreert verschillende communicatiemiddelen tot één dienst. Door gebruikers moeiteloos te laten schakelen tussen applicaties zoals e-mail, telefonie, voicemail, instant messaging (chat) en video leggen gebruikers sneller en gerichter contact met elkaar.Dit levert direct aantoonbare kostenbesparingen en productiviteitsverbeteringen op.

De Sennheiser MB Pro 1 UC ML is geoptimaliseerd voor Skype for Business. Deze krachtige combinatie biedt u een high-end oplossing waarmee u maximaal kan profiteren van de potentie van Skype for Business.

Uitstekende geluidskwaliteit
De Sennheiser MB Pro 1 UC ML headsets hebben een HD geluidskwaliteit. Hierdoor zijn gesprekken zeer duidelijk te beleven. Door de Ultra-noise microfoon klinken gesprekken natuurlijker en heeft u geen last van achtergrondgeluiden in drukke omgevingen.

Headset oplader
De oplader heeft een strak ruimtebesparend ontwerp en is voorzien van een magnetische strip voor het bevestigen van de headset. De gebruiker kan een gesprek opnemen door de headset van de lader te pakken of ophangen door de headset op de lader te bevestigen.

Inhoud verpakking
· Sennheiser MB Pro 1 UC ML headset
· Dongle
· USB oplaad standaard
· Veiligheidshandleiding
· Handleiding