actieprijs
van 60.- voor
42,50
excl. BTW
Sennheiser SC60 USB headset

Sennheiser SC60 USB headset

KPN-artikelnummer: 302402

De Sennheiser SC 30 USB headset is bedoeld voor communicatie via softphone applicaties zoals bijvoorbeeld Skype for Business. Hierdoor is deze headset volledig plug & play. U sluit de Sennheiser SC 60 aan op de USB poort van uw computer en de Skype for Business software zal de headset direct herkennen en installeren.

Goede kwaliteit Skype for Business headset
Deze variant van de Sennheiser SC 60 USB headset is gecertificeerd voor gebruik met Skype for Business. Dat betekent dat in de USB aansluiting van deze headset, een speciale chip zit die direct met Skype for Business communiceert.

Wanneer u deze headset aansluit, zal de Skype for Business software de headset automatisch herkennen en hoeft u niets te installeren. De headset is direct klaar voor gebruik en volledig geinstalleerd voor Skype for Business.

Noise cancelling microfoons
Om omgevingsgeluiden, echo, galm of ruis te elimineren, heeft Sennheiser een hoge kwaliteit noise cancelling microfoon ingebouwd in de Sennheiser SC 60. Dit maakt de headset ideaal om te gebruiken in rumoerige omgevingen zoals een call center of druk kantoor.

Call control
Op de kabel van 2,1 meter lang zit een kleine afstandsbediening waarmee u gesprekken kunt aannemen of verbreken.
Ook het volume is eenvoudig te beheren en gesprekken kunnen op mute worden gezet. Een extra functie in de Sennheiser SC 60 is dat u het laatst gebelde nummer opnieuw kunt kiezen via deze call control functie.

Comfortabel te dragen
Omdat de Sennheiser SC 60 slechts 106 gram weegt, kunt u deze headset gedurende de gehele dag comfortabel dragen. De hoofdband is verstelbaar en de microfoonarm kan 340 graden draaien. Sennheiser gebruikt hoogwaardige materialen voor alle headsets, dit betekent dat ze tegen een stootje kunnen en jaren mee gaan.

Gehoorbescherming
Sennheiser heeft een eigen techniek om uw gehoor te beschermen genaamd ActiveGard. Deze techniek zit ook in de Sennheiser SC 60 en beschermd u tegen harde tonen. Belt u bijvoorbeeld per ongeluk een faxnummer, dan zal de hoge piep die normaal schadelijk is voor uw gehoor, door de Sennheiser SC 60 worden afgevlakt tot een acceptabel volume en frequentie.

Hiermee voldoet de Sennheiser SC 60 ook aan alle normen die wettelijk verplicht zijn in Europa.

Inhoud verpakking
Sennheiser SC 60 USB headset
Snelstarthandleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • Microsoft Lync geoptimaliseerd
  • Geluid op beide oren met zachte oorkussens
  • Noise cancelling microfoons filtert ruis, echo en galm
  • Lichtgewicht, slechts 106 gram
  • Verstelbare hoofdband en microfoon
  • Gespreksbediening op de kabel ( 2,1 meter lang )