695.-
excl. BTW
Sonim XP7

Sonim XP7

KPN-artikelnummer: 313217

Deze telefoon gaat binnenkort uit het assortiment is er zijn nog een paar stuks leverbaar.


De Sonim XP7 is de hoeksteen van Sonim's Mission Critical Solution. Een ultra-ruige, LTE / WiFi / Android-smartphone, wordt de XP7 uitgerust met een ongeëvenaarde functies, zoals een touch screen dat in direct zonlicht kunnen worden bekeken en gemakkelijk te gebruiken met vuile of natte werkhandschoenen.

Een extra luidspreker, ruisonderdrukking, krachtige batterij, weerstand tegen druppels en water zijn slechts enkele kenmerken van de XP7 die gemoedsrust voor zowel ondernemingen en werknemers.

Toegang tot verticale veiligheid van enterprise werknemers en de productiviteit van applicaties, alsmede een volledige suite van industri?le kwaliteit accessoires voor de oplossing compleet. In extreme en vaak gevaarlijke werkomgevingen waar elke stap is van cruciaal belang, hoef je geen genoegen met minder dan het beste - Sonim XP7.

Lone Worker Protect (LWP) in combinatie met Nerve Centre®
De integratie tussen Sonim LWP en Nerve Centre® biedt krachtige mogelijkheden. Zo kan Nerve Centre® scenario’s starten op basis van de alarmknop op het Sonim toestel en/of de man-down of no-movement alarmen. Dit alles in combinatie met locatiebepaling (o.a. op basis van GPS, Bluetooth Beacons e.d.). De communicatie tussen de LWP applicatie en Nerve Centre® verloopt via IP met optioneel SMS als 2e (redundant) communicatiekanaal. Download de Nerve Center brochure onder kopje handleiding.

Veiligheidsfunctie : Chemical-resistant, Dust resistant, Pressure resistance, Scratch resistant, Shock resistant, Vibration proof, Water resistant

Certificering : FCC, PTCRB, IEEE1725, CEC, Bluetooth? SIG, WFA, IC

In de verpakking zit bijgesloten
- Wall Charger (EU-plug) & Magnetic USB Cable is een losse USB 220 lader, uiteraard met EU aansluiting met een losse USB kabel (welke ook dienst doet als data-kabel) met aan de achterzijde de magnetische aansluiting
- Multi-tool, een additioneel stukje gereedschap om de schroefjes van het toestel los te draaien voor bijvoorbeeld de SIM-kaart houder en de externe accessoires-poort op de achterzijde van het toestel. De ene kant is een torx-schroevendraaier en de andere zijde een SIM-tool om de SIM-tray uit het toestel te duwen (zoals bij Apple)

Leverancier omschrijving:
Sonim XP7-E 3G/4G LTE EU Black/yellow/Push totalk/GPS/WIFI/Loneworker/8MP Camera (RF)/2MP Camera (FF)/Glove Touchscreen.

Inhoud verpakking:
Sonim XP7 telefoon
Wall Charger met Magnetic USB Cable
Multi-tool

  • Belangrijke kenmerken
  • Glove touch screen
  • High visibility display in direct sunlight
  • LTE
  • Android™ 5.1.1 Lollipop
  • Push-to-Talk
  • WiFi 802.11 a/b/g/n/r with hotspot feature
  • Lone Worker Protect in combinatie met Nerve Centre

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.