788.-
excl. BTW
Sony Xperia 1 II 5G Violet

Sony Xperia 1 II 5G Violet

KPN-artikelnummer: 874665

De Sony Xperia 1 II 5G is een smartphone met hoogwaardige specificaties. De smartphone van Sony brengt fotografie naar een hoger niveau, dankzij de professionele Alpha cameratechnologie. Het display bestaat uit een 6,5 inch 4K HDR OLED-scherm. Het toestel is klaar voor 5G en biedt met de speciale batterijtechnologie uitzonderlijke
prestaties.

De camera van de Sony Xperia 1 II 5G is ontwikkeld in samenwerking met de Alpha camera-ingenieurs. De camera van de Xperia 1 II 5G heeft drie lenzen en ondersteunt geavanceerde fototechnologieën. Het model is uitgerust met een ZEISS-objectief, dit objectief is speciaal gekalibreerd voor Xperia 1 II 5G en voorzien van ZEISS T* Coating. Dit garandeert een optimale weergave en een uitstekend contrast door weerspiegelingen te beperken.
De Sony Xperia II kan tot 20 fps AF/AE beelden per seconden produceren met 60 keer per seconde continue AF/AE-tracking. Dit betekent dat de Xperia 1 II 5G objecten continu kan volgen voor een optimale scherpstelling. De snelle focus van de Xperia 1 II 5G werkt ook bij weinig licht en levert kwaliteitsbeelden in uitdagende omstandigheden.

De sony Xperia 1 II 5G beschikt over een 6,5 inch 4K HDR OLED-scherm. De sony Xperia 1 II 5G is perfect afgestemd voor een optimale entertainmentervaring. Het toestel beschikt over een 6,5 inch 4K HDR OLED-scherm.
Motion blur en framevertragingen worden door het toestel beperkt om een zo helder mogelijke beeldkwaliteit te leveren.
Dankzij de Dolby Atmos technologie is de geluidsweergave uitstekend. Sony heeft haar kennis op gebied van audio ingezet om een zo authentiek mogelijke luisterervaring te bieden.

Naast High-Resolution en High Resolution Wireless Audio introduceert de Xperia 1 II 5G nu DSEE Ultimate. Deze technologie maakt gebruik van AI waardoor elk nummer een hoge resolutie benadert. Hiernaast is de Xperia 1 II 5G
zeer geschikt voor het beluisteren van 360 Reality Audio. Deze technologie maakt het mogelijk om een 360-graden muzikale belevenis te creëren, waardoor het voelt als het bijwonen van een liveconcert.

De Xperia 1 II 5G ondersteunt een direct verbinding met een DUALSHOCK4 controller en volledige functionaliteit. Gebruikers kunnen genieten van een geoptimaliseerde Call of Duty Mobile. Dit vanwege de samenwerking met
Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Hiernaast is er een verbeterde Game Enhancer-app. Deze app is ontworpen om de spelervaring te verbeteren door alle games op één plek te zetten, meldingen van buitenaf te blokkeren, prestaties op te nemen en te delen.

De Xperia 1 II 5G is uitgerust met een krachtige batterij van 4.000 mAh. Met de snellader van Sony kan de batterij tot 50% opgeladen worden in amper 30 minuten. Ook is het ook mogelijk om snel Qi draadloos op te laden. Er wordt
gebruik gemaakt van Battery Care, waarmee het toestel zich aanpast op persoonlijke routines van de gebruiker.

Inhoud verpakking:
Sony Xperia 1 II 5G
Lader
USB data kabel ook voor lader
Stereo headset
Handleiding
Legal leaflet

Bijbehorende Accessoires

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • HDR en het OLED-scherm met de qHD+-resolutie (1440 x 2880 pixels)
  • intelligente 19-MP Motion Eye™-camera
  • 13-MP-camera
  • lange batterijduur

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.