164.-
excl. BTW
Sony Xperia XA1 Black

Sony Xperia XA1 Black

KPN-artikelnummer: 873856

De Sony Xperia XA1 heeft een grootte van 5 inch met een scherm over de hele breedte. Het toestel is gemaakt om perfect in je hand te liggen. De camera heeft maar liefst 23 Megapixel en met de frontcamera van 8 Megapixel maak je de mooiste selfies. De 2300 mAh batterij zorg voor voldoende accu gedurende de dag dankzij STAMINA modus, Qnovo en Quick Charging.

De Sony Xperia XA1 brengt een premium camera ervaring naar een lagere klasse en beschikt namelijk over de camera-module van de Sony Xperia XZ, die in 2015 de beste camera in een smartphone had tot dan toe. De 23 Megapixel camera van de Sony Xperia XA1 zorgt ervoor dat je foto’s kunt maken met enorm veel oog voor detail. En de heldere en grote sensor zorgt ervoor dat je zelfs bij weinig licht, prachtige foto’s schiet! Bang dat je camera te laat opstart hoef je niet te zijn met de Xperia XA1, want binnen een seconde is je camera klaar om jouw momenten vast te leggen. Voor het vastleggen van bewegende beelden zit er een razendsnelle autofocus in de camera, zodat alle foto’s altijd scherp zullen zijn.


Inhoud verpakking
Sony Xperia XA1 Black
Lader
USB data kabel (ook voor lader)
Stereo headset
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Samsung Evo + 64 GB micro SD class 10 - met adapter

28,92
Meer informatie

Samsung Evo + 32 GB micro SD class 10 - met adapter

16,52
Meer informatie

Samsung Evo + 128 GB micro SD class 10 - met adapter

49,58
Meer informatie

Azuri autolader micro USB

12,39
Meer informatie

Azuri thuislader micro USB

14,04
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 5 inch scherm
  • Camera 23 Megapixel
  • Frontcamera 8 Megapixel
  • 2300 mAh batterij zorg voor voldoende accu gedurende de dag

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.