305.-
excl. BTW
LG G6 Platinum

LG G6 Platinum

KPN-artikelnummer: 873892

De G6 is uitgerust met een 5,7 inch scherm met Quad HD resolutie van 1440 x 2880 pixels. Het nieuwe display reageert sneller op aanrakingen en verbruikt 30 procent minder energie.
De specificaties van de LG G6 zijn ruim in orde met de betrouwbare Snapdragon 821 chipset.Dit is een 2.15GHz quad-core processor dat zich al bewezen heeft in andere snelle smartphones.

De LG G6 heeft wederom een dual-camera opstelling aan de achterkant. Met deze module is het mogelijk om het Bokeh effect na te bootsen waarbij de achtergrond onscherp gemaakt wordt terwijl de voorgrond scherp te zien is. De dual-camera opstelling bevat twee 13 megapixel sensors die tegelijk foto’s maken voor een hogere beeldkwaliteit. Eén van de sensors kan foto’s maken in een groothoek van 125 graden. De 5 megapixel frontcamera beschikt over een groothoek functie waardoor je meer van de omgeving in beeld krijgt tijdens het maken van een selfie. Er is niet alleen aandacht besteed aan de hardware van de camera maar ook de software heeft een upgrade gehad. In een tijd waarin alles sneller moet worden is ook de camerasoftware van de LG G6 hierop aangepast. De tijd die nodig is om te switchen tussen front- en hoofdcamera is nu nog korter. Het is met de nieuwe camera ook mogelijk 360 graden panoramafoto’s te maken.

Het vlaggenschip model van LG is uitgerust met een metalen frame dat het toestel omringt. De smartphone heeft een gebalanceerd design met afgeronde hoeken. De achterkant is volledig plat waarbij geen camerabobbel op te merken is. Met oog voor detail is de G6 ontwikkeld om met één hand te gebruiken. De vingerafdrukscanner is niet onder het display aanwezig maar heeft een strategische plek gekregen aan de achterkant van de smartphone.

Beleef zorgeloos met de LG G6 unieke momenten, dankzij de uitstekende water- en stofbestendigheid. LG heeft ervoor gekozen om de LG G6 te beschermen tegen water en stof en heeft het toestel een IP68 certificatie gekregen. Een IP68 certificatie komt erop neer dat de G6 beschermd is tegen stof en water tot een diepte van maximaal 1.5 meter en voor 30 minuten lang.

De LG G6 wordt met een nieuwe user interface uitgerust dat UX 6.0 genoemd wordt. Deze interface is volgens LG speciaal aangepast om volledig te kunnen profiteren van het 5.7-inch QHD+ FullVision display. Het display heeft een andere beeldverhouding van 18:9 waardoor de user interface aangepast is om de multitasking ervaring te verbeteren. De LG G6 met FullVision moet de productiviteit verhogen doordat meer mogelijk is met de 16:9 aspect ratio.


Inhoud verpakking
LG G6 Platimun
Lader
Stereo headset
USB kabel ook voor de lader
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Samsung Evo + 64 GB micro SD class 10 - met adapter

28,92
Meer informatie

Samsung Evo + 32 GB micro SD class 10 - met adapter

16,52
Meer informatie

Samsung Evo + 128 GB micro SD class 10 - met adapter

49,58
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 5,7 inch scherm met Quad HD resolutie van 1440 x 2880 pixels
  • Verbruikt 30 procent minder energie
  • 2.15GHz quad-core processor
  • Dual-camera opstelling aan de achterkant twee 13 megapixel sensors
  • Mogelijk 360 graden panoramafoto’s te maken
  • Uitstekende water- en stofbestendigheid tegen stof en water tot een diepte van maximaal 1.5 meter en voor 30 minuten lang

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.