465.-
excl. BTW
Sony Xperia XZ3 Dual-SIM Black

Sony Xperia XZ3 Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874213

De Xperia XZ3 Dual-SIM biedt uitzonderlijke contrasten, kleuren en helderheid dankzij het diepe zwart, de rijke kleuren en het hoge contrast van HDR en het OLED-scherm. Samen met de qHD+-resolutie (1440 x 2880 pixels) levert dit een geweldige entertainmentervaring op.

Het intelligente ontwerp van de Xperia XZ3 Dual-SIM is elegant, duurzaam en intuïtief en geeft je eenvoudig toegang tot entertainment en al je meest gebruikte apps.

Sony Xperia XZ3 Dual-SIM heeft een intelligente 19-MP Motion Eye™-camera met AI in Xperia™. De camera weet al wat je wilt vastleggen voordat jij iets doet en reageert hierop. Dit levert professioneel uitziende foto's op, zelfs bij beweging. Dankzij het beste van de Sony-cameratechnologie maakt de camera eenvoudig de mooiste foto's.

Maak video's vol indrukwekkende details dankzij 4K HDR-filmopname2. Hiermee leg je 's avonds en bij tegenlicht beelden in levensechte kleuren vast. Je kunt ook in Superslow-motion en in full-HD-resolutie filmen met 960 fps.

Maak selfies van betere kwaliteit met een 13-MP-camera en een portretmodus met beauty-effecten, bokeh en schermflitser om een avondje uit vast te leggen.

Je muziek verdient kwaliteit. Laat elk nummer zo veel mogelijk als de originele opname klinken met High-Resolution Audio3 en DSEE HX™, terwijl LDAC ervoor zorgt dat je zelfs draadloos van een geweldig geluid geniet.

De snelheid en prestaties die je nodig hebt voor een hele dag entertainment en snel multitasken. Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform kan al je apps, films, games en meer met gemak aan.

Geniet overdag van meer entertainment dankzij de lange batterijduur van de Xperia XZ3 Dual-SIM. Slimme Stamina loopt vooruit op je energiebehoeften om je langer van genoeg stroom te kunnen voorzien, terwijl Qnovo Adaptive Charging en Batterijverzorging zorgen voor een langere levensduur van de batterij.


inhoud verpakking
Sony Xperia XZ3 Dual-SIM
Lader
USB Datakabel ook voor het laden
Stereo headset
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • HDR en het OLED-scherm met de qHD+-resolutie (1440 x 2880 pixels)
  • intelligente 19-MP Motion Eye™-camera
  • 13-MP-camera
  • lange batterijduur

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.