168.-
excl. BTW
Huawei P20 Lite Dual-SIM Midnight Black

Huawei P20 Lite Dual-SIM Midnight Black

KPN-artikelnummer: 874122

De Huawei P20 Lite heeft een 5,84 inch FullView Full HD+ scherm, dat bijna van rand tot rand loopt. Door de schitterende kleuren en hoge contrasten geniet je optimaal van de foto’s en video’s die je maakt. Het scherm zit in een strakke behuizing van glas en metaal. Die ziet er niet alleen fantastisch uit, hij ligt ook nog eens lekker in je hand!

De 16 megapixel dual camera van de Huawei P20 Lite tilt al jouw smartphonefoto’s naar een hoger niveau. Met de speciale bokeh-lens en het grote diafragma maak je foto’s met fantastische scherptediepte-effecten. Ook zijn je foto’s ook bij weinig licht haarscherp.Maar vergeet ook de 16-megapixelcamera aan de voorkant niet. Door de speciale Light Fusion technologie vang je meer licht op. Zo maak je ook ’s avonds mooie selfies vol details.

Naast een prima accu heeft de Huawei P20 Lite ook andere slimmigheden om jouw accu én telefoon zo lang mogelijk mee te laten gaan. Zo gebruikt het toestel Huawei’s eigen BornFastStayFasttechniek, waardoor hij altijd lekker snel blijft.Door efficiënt energiegebruik gaat je accu lang mee en met Quick Charge is ‘ie zo weer opgeladen. Lang en veel foto’s maken is dus geen enkel probleem voor de Huawei P20 Lite!

Bijbehorende Accessoires

Azuri Curved Tempered Glass RINOX ARMOR black frame Huawei P20 Lite

20,65
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 5,84 inch FullView Full HD+ scherm
  • 16 megapixel dual camera
  • eigen BornFastStayFasttechniek

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.