actieprijs
van 377,90 voor
345.-
excl. BTW
thuiswerkpakket met headset bedraad

thuiswerkpakket met headset bedraad

KPN-artikelnummer: 313683

HP EliteDisplay E243d Docking Monitor 
HP draadloos Business plat toetsenbord en muis 
Plantronics Blackwire C320-M USB

Om thuis te kunnen werken is optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte belangrijk. Benut al die ruimte op uw bureau of keukentafel dankzij deze 23,8-inck monitor met ingebouwde docking inclusief een HD-pop-upwebcam: de HP EliteDisplay E243d 23,8-inch dockingmonitor. De docking bevat de volgende poorten: 1x RJ-45, 1x USB 3.1 (snel opladen, stroomvoorziening tot 7,5 W), 3x USB 3.1 (stroomvoorziening tot 4,5 W) en 1x DisplayPort™ 1.2-uitgang. Deze monitor heeft 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Bij de monitor leveren we een HDMI-kabel, een USB Type- C kabel en een USB Type-A-naar-B-kabel.

Om uw bestaande laptop aan te sluiten op deze docking monitor, dient deze een USB-C™ poort te hebben. Het bekijken van video's via een USB-C™-verbinding vereist een laptop met een USB-C™ DisplayPort™ Alt-Mode of Thunderbolt™. Stroomvoorziening via USB-C™ tot 65 watt.

Indien uw laptop geen geschikte USB-C™ poort heeft of u twijfelt hierover, adviseren wij u graag over een passende oplossing.

Sluit het mooie vernieuwde, kleinere toetsenbord met vertrouwde notebooklay-out en functietoetsen aan op uw pc en creëer een compacter geheel dat meer ruimte op uw bureau vrijlaat. De intuïtieve, lage, stille toetsen maken data-invoer prettig en gemakkelijk. De muis is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Voor deze set is een vrije USB poort vereist.

Met de Plantronics Blackwire C320-M Binaural Microsoft gecertificeerde USB headset heeft u de Ideale "starter"-headset voor gesprekken via de standaard UC applicaties. Aanname van het gesprek kan vanaf de headset worden gedaan via call controll button. Ook het regelen van volume- en mute is met deze headset gemakkelijk te doen.

Bijbehorende Accessoires

Yealink CP700 HD Speakerphone

99,00
Meer informatie

HP ProBook 450 G6 notebook-pc

699,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • HP EliteDisplay E243d Docking Monitor
  • HP draadloos Business plat toetsenbord en muis
  • Plantronics Blackwire C320-M USB