actieprijs
van 149.- voor
104,30
excl. BTW
Plantronics Voyager Edge MS

Plantronics Voyager Edge MS

KPN-artikelnummer: 302366

De Plantronics Voyager Edge UC-M is een vochtbestendige bluetooth headset met uitstekende audiokwaliteit. Het toestel kan aangestuurd worden met spraakopdrachten en is eenvoudig te verbinden met uw tablet, smartphone of laptop.

Bluetooth headset
De Plantronics Voyager Edge UC-M Bluetooth headset is de oplossing voor mensen die meerdere Bluetooth communicatiemiddelen gebruiken. Middels de compacte USB-dongel kunt u deze headset eenvoudig verbinden met uw smartphone, tablet of pc. Daardoor kunt u efficiënt doorwerken op kantoor en tegelijkertijd draadloos communiceren via deze headset.

Spraakopdrachten
De Voyager Edge UC-M headset van Plantronics is erop gericht om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Daarom kunt u het toestel bedienen met korte spraakopdrachten. Wanneer er gebeld wordt, plaatst u de headset op uw oor en met de spraakopdrachten 'answer' of 'ignore' kunt u de oproep beantwoorden of verwijzen naar de voicemail.

Smart Sensor technologie
Deze bluetooth headset beschikt over Smart Sensor technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat gesprekken kunnen worden omgeleid naar uw telefoon of headset. Daarnaast kan muziek worden onderbroken voor inkomende oproepen en u kunt instellen dat oproepen automatisch worden aangenomen wanneer u de Voyager Edge UC-M op uw hoofd plaatst.

Plantronics audiotechnologie
De Voyager Edge UC-M is voorzien van Plantronics audiotechnologie. Deze technologie staat bekend om de hoge geluidskwaliteit van gesprekken. Niet alleen de speakers reduceren het achtergrondgeluid zodat u de tegenpartij goed kunt horen, ook de microfoons blokkeren wind en ruis zodat de tegenpartij u goed kan verstaan.

Onderweg opladen
Deze headset wordt standaard geleverd met een oplaadetui waarmee u het toestel onderweg kunt opladen. Hierdoor kunt u de Voyager Edge UC-M headset 10 uur extra gebruiken voor in totaal 16 uur gesprekstijd. Op de oplaadetui kunt u eenvoudig de oplaadstatus aflezen.

Vochtbestendig
De Plantronics Voyager Edge UC-M is vochtbestendig. Het apparaat kan tegen regen of eventuele omgestoten koffie of thee en is daarmee ideaal voor binnen en buiten. De vochtbestendigheid komt door de specials nanocoating met P2i-technologie, die zorgt voor een onzichtbaar waterafstotend laagje.

Inhoud verpakking
Plantronics Voyager Edge UC-M
Oplaadetui
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • Bluetooth headset met USB-dongel
  • Eenvoudig te verbinden met smartphone, tablet of pc
  • Gesprekken opnemen of afwijzen met spraakopdrachten
  • Smart Sensor technologie
  • Plantronics audiotechnologie voor ruisonderdrukking
  • Onderweg opladen met oplaadetui
  • Vochtbestendig
  • Versie voor Microsoft Lync