actieprijs
van 164,95 voor
124,90
excl. BTW
Yealink SIP-T53W IP telefoon (POE)

Yealink SIP-T53W IP telefoon (POE)

KPN-artikelnummer: 313603

De SIP-T53W dé telefoon voor op elk bureau

Ergonomisch design, voorzien van een traploos kantelbaar scherm. Tegenwoordig zijn steeds meer kantoren uitgerust met verstelbare bureaus en is er altijd een andere kijkhoek. Door middel van dit kantelbare scherm blijft deze goed af te lezen. Zitten of staan, altijd de beste kijkhoek! Uiteraard is hierbij ook de standaard meegeleverde 3 meter ethernetkabel van belang.

Akoestisch schild
Meer en meer zijn er “open” werkplekken en afdelingen. Hierdoor ontstaat er ook meer rumoer en kunnen telefoon- gesprekken minder goed gevoerd worden. Door het akoestische schild worden achtergrond geluiden geëlimineerd en kan er op een professionele manier een telefoongesprek gevoerd worden.

WiFi en Bluetooth geïntegreerd
De toestellen kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden en hebben een lage investering, doordat er geen extra accessoires nodig zijn.
De toestellen kunnen eenvoudig aangesloten worden op het WiFi netwerk. Ook kunt u een Bluetooth headset aansluiten zonder extra accessoire of uw smartphone koppelen aan het toestel om bijvoorbeeld in de contacten van de smartphone te zoeken of een actief gesprek op de speakerfunctie van het toestel te voeren.

DECT Basisstation modus
Verhoog de mobiliteit van de bureautelefoon met de DECT dongle van Yealink. Op alle 4 modellen kunt u de DD10 DECT Dongle op de USB poort van het toestel aansluiten en maak hierdoor van de bureautelefoon tevens een DECT basisstation om tot maximaal 4 handsets aan te sluiten.

Dit is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld een receptioniste die zo nu en dan haar werkplek moet verlaten en toch bereikbaar wil zijn. Het is mogelijk om eenvoudig het gesprek te schakelen tussen bureautelefoon en handset tijdens een actief gesprek..

Bijbehorende Accessoires

Yealink DHSG-adapter T4xS , T5x serie

39,00
Meer informatie
  • Functies:
  • Kantelbaar 3.7 inch scherm
  • Akoestische schild<bR>USB poort
  • Vergroot je mobiliteit en flexibiliteit
  • Switch gemakkelijk van handset naar bureautelefoon
  • Meld tot 4 Yealink handsets aan
  • All-in-one DECT oplossing met DD10K DECT dongle
  • Bluetooth &amp; Wi-Fi geïntegreerd (T53W)