650.-
excl. BTW
Apple iPad 10,9-inch WiFi Cell 5G 64GB 10th gen (2022), Blue

Apple iPad 10,9-inch WiFi Cell 5G 64GB 10th gen (2022), Blue

KPN-artikelnummer: 875413

iPad heeft een kleurrijke make-over gehad en is nu veelzijdiger, intuïtiever en leuker dan ooit. Ideaal om mee te werken, contact te houden, en te maken wat je maar wilt. Verkrijgbaar in vier coole kleuren, met een all-screen 10,9-inch Liquid Retina-display1. Voeg daar ook nog de accessoires aan toe die speciaal voor iPad zijn gemaakt en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tekenen, schilderen en schrijven doe je met Apple Pencil. Wil je prettig typen of een trackpad gebruiken, dan is de tweedelige Magic Keyboard Folio daar heel geschikt voor2. Je kunt je favoriete toets combinaties gebruiken en overal klikken op de handige trackpad.

In iPadOS komt het allemaal samen en gaat alles wat je op je iPad doet makkelijk en soepel. Zet je favoriete apps naast elkaar, bewerk foto’s, deel ze met anderen en blader makkelijk door al je bestanden.

Notities maken, vergaderen, moeiteloos werken met meerdere apps: op dit ene device doe je het allemaal. Of je nu bezig bent met een tabel of een taartrecept, iPad is ontworpen om van alles voor elkaar te krijgen.

De A14 Bionic-chip levert power en prestaties voor alles wat je wilt doen. Bewerk een 4K-video in iMovie, plan een vakantie met vrienden of speel een grafisch veeleisende game. En dankzij de batterij die de hele dag meegaat, doe je het gewoon aan één stuk door3

Bewerk een spreadsheet, verfijn een Keynote-presentatie en maak geweldige notities. Op de Magic Keyboard Folio kun je prettig typen en met de trackpad werk je nog preciezer2.

Op deze flexibele krachtpatser voor creatievelingen kun je tekenen, brainstormen en laten zien wat je in je hebt. Het schitterende 10,9-inch Liquid Retina-display is een geweldig canvas. Met Apple Pencil kun je eindeloos schetsen, notities maken, documenten annoteren en nog veel meer2.

Waar je ook bent, met de ingebouwde microfoons en stereospeakers in horizontale stand kun je altijd opnames maken en bewerken. Of je nu een podcast begint, een beat bedenkt of filmmuziek schrijft, je creatieve projecten klinken altijd fantastisch.

Film en fotografeer de mooiste beelden met de 12-MP groothoek­camera aan de achterkant. Foto’s maken en retoucheren, 4K-video’s bewerken, documenten scannen en annoteren, het kan allemaal op iPad.

Met de 12-MP ultragroothoek­camera aan de lange zijde kom je in FaceTime-gesprekken, videovergaderingen of een selfie altijd perfect in beeld. En dankzij Middelpunt blijft de camera altijd op jou gericht, zodat je goed in het midden blijft.

Download bestanden, speel games online en stream films met wifi 6. En als er geen wifi in de buurt is, ben je toch supersnel verbonden met 5G.4

Duik in je favoriete series, apps en games op het schitterende 10,9-inch Liquid Retina-display. En dankzij True Tone-technologie is het beeld altijd prettig voor je ogen.

Leer een nieuwe taal met DuoLingo, schrijf je in voor een masterclass en ontdek nog veel meer met AR-ervaringen waar je helemaal in opgaat. Met iPad kun je bijna alles leren.

Speel grafisch veeleisende games. Nodig je vrienden uit met SharePlay. En pair je favoriete gamecontroller met iPad.

Er komt meer uit je handen met onmisbare accessoires speciaal voor iPad, zoals Apple Pencil en Magic Keyboard Folio. Een kleurrijke Smart Folio beschermt je device van voor tot achter. En met USB-C sluit je harde schijven aan, docks, camera’s en nog veel meer.2

Apple Pencil is perfect om mee te noteren, schrijven, tekenen en illustreren. Hij is tot op de pixel nauwkeurig en reageert razendsnel. Je gebruikt ’m dus net zo makkelijk als een gewone pen.

Wil je comfortabel typen of een trackpad gebruiken om preciezer te werken, bijvoorbeeld om een spreadsheet te editen, dan zit je goed met de Magic Keyboard Folio. Met de 14 functietoetsen pas je het volume makkelijk aan en vind je een bestand zo terug. Het veelzijdige design bestaat uit een afneembaar toetsenbord en een beschermende achterkant, die je allebei makkelijk vastklikt. En met de standaard zet je je iPad altijd in de juiste kijkhoek.

Op iPad vind je krachtige en veelzijdige apps zoals Foto’s, Kaarten, Berichten, Mail en Safari. Bovendien staan er in de App Store meer dan een miljoen apps speciaal voor iPad. Er is dus altijd wel een app voor wat je wilt doen. Beheer een project met Trello, werk samen op het oneindige canvas van Freeform of verfijn je scriptie met Microsoft Word.5

1. Het display heeft ronde hoeken. Als rechthoek meet het scherm van iPad 27,58 cm diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.
2. Apple Pencil (1e generatie), Magic Keyboard Folio, Smart Folio en andere accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar, onder voorbehoud van verkrijgbaarheid. USB-C-naar-Apple Pencil-adapter vereist voor iPad (10e generatie).
3. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
4. Data-abonnement vereist.
Freeform wordt later dit jaar via een update toegevoegd aan iPadOS 16.

INHOUD VERPAKKING
Apple iPad 10,9-inch WiFi Cell 5G 256GB 10th gen (2022)
USB-C kabel (1m)
20W USB-C Power adapter

Bijbehorende Accessoires

Apple 20W USB-C Power Adapter

20,65
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.