555,09
excl. BTW
Apple iPad Air 10,5-inch Wi-Fi 256GB (2019) Space Gray

Apple iPad Air 10,5-inch Wi-Fi 256GB (2019) Space Gray

KPN-artikelnummer: 874453

De leukste AR-games spelen, de nieuwste Netflix-films kijken of een spannende e-book lezen was nog nooit zo fijn dankzij het prachtige 10,5-inch Retina-display. Met de A12 Bionic-chip geniet je van razendsnelle prestaties en open je jouw favoriete apps in een oogwenk. En dankzij een batterij die met gemak een dag meegaat en de dunne, aluminium behuizing heb je de iPad Air (2019) altijd bij je.

De iPad Air (2109) bevat alle krachtige technologieën die je in iPad kunt verwachten. Daarnaast is iPad Air voorzien van een kraakhelder 10,5-inch Retina-display met TrueTone-technologie, zodat ieder detail haarsherp in beeld komt en kleuren nog natuurlijker overkomen. Uiteraard kun je op iPad Air (2019) ook Apple Pencil en het Smart Keyboard gebruiken.

Met de iPad Air is het al heel makkelijk om al jouw ideeën vast te leggen, maar wanneer je deze combineert met Apple Pencil dan haal je pas écht het meeste uit jouw creativiteit. Tover jouw ideeën om in een paar eerste schetsen, schilder een prachtig aquarelshilderij, of onderteken een contract zoals je dat gewend bent met een pen, potlood of kwast. Met Apple Pencil doe je alles tot op de pixel nauwkeurig!

Met de iSight-camera in iPad Air (2019) maak je de mooiste 8-megapixel foto’s en 1080p HD-video’s. 7-megapixel FaceTime HD-camera aan de voorkant is perfect voor videogesprekken met vrienden of familie over de hele wereld en de meest onvergetelijke selfies. Foto’s en video’s bewerk je direct op iPad Air met Foto’s, iMovie of een van jouw favoriete apps uit de App Store.

De nieuwste iPad Air ontgrendel je via Touch ID met het meest persoonlijke en veilige wachtwoord ooit: jouw eigen vingerafdruk. Via Touch ID kun je ook makkelijk privégegevens in apps beveiligen en aankopen doen in iTunes en de App Store. iPad Air draait op iOS 12, het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld.

De superkrachtige en energiezuinige Apple A12 Bionic-chip met een neural engine en realtime machine learning laat elk proces net dat stukje sneller en soepeler verlopen. Het maken van foto’s of spelen van games in augmented reality (AR) ervaar je hierdoor op een heel ander niveau. Presentaties maken, HD-video’s monteren of zelfs 3D-modellen ontwerpen; je doet het allemaal in een handomdraai.

Inhoud verpakking:
iPad Air 10,5-inch Wi-Fi (2019)
lader
USB/lightning kabel
handleiding

Bijbehorende Accessoires

Apple AirPods with Charging Case

123,14
Meer informatie

Smart Cover for 10.5-inch iPad Air - Charcoal Gray (2019)

45,44
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Met de A12 Bionic-chip geniet je van razendsnelle prestaties
  • heeft een 10,5-inch Retina-display met TrueTone-technologie
  • Met de iSight-camera maak je de mooiste 8-megapixel foto's en 1080p HD-video's
  • de nieuwste iPad Air ontgrendel je via Touch ID
  • de iPad draait op iOS 12 besturingssysteem
  • en heeft een superkrachtige en energiezuinige Apple A12 Bionic-Chip

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

Deze uitvoering heeft geen mogelijkheid voor het plaatsen van een simkaart.