955.-
excl. BTW
Apple iPad Air 10,9-inch Wi-Fi Cell 5G 256GB 5th generation (2022) Space Grey

Apple iPad Air 10,9-inch Wi-Fi Cell 5G 256GB 5th generation (2022) Space Grey

KPN-artikelnummer: 875213

De baan­brekende M1-chip zit nu ook in deze iPad Air. De 8-core CPU is tot maar liefst 60 procent sneller dan de vorige generatie, dus of je nu een heftige game speelt of iets bijzonders creëert, alles gaat in de hoogste versnelling.
 
Schakel soepel tussen krachtige apps en speel grafisch veeleisende games. Het 10,9-inch Liquid Retina-display is voorzien van geavanceerde technologieën zoals True Tone, brede kleur­weer­gave (P3) en een anti-reflectie­coating.

Daarnaast is Touch ID ingebouwd in de bovenste knop, dus je vingerafdruk is voldoende om je iPad te ontgrendelen, in te loggen bij apps en veilig te betalen met Apple Pay.

De 12-MP ultragroothoek­camera aan de voorkant maakt gebruik van de feature Middelpunt. Superhandig voor video­gesprekken en het maken van video’s. Als jij beweegt, gaat de camera met je mee zodat je goed in beeld blijft. Komt er iemand bij of gaat er iemand weg, dan zoomt de camera uit of in.
De 12-MP groothoekcamera aan de achterkant is perfect voor het maken van foto’s en 4K-video’s. En omdat de ISP in de M1-chip zo snel is, profiteer je nu ook op iPad Air van Slimme HDR. Dus je foto’s zien er nog beter uit. Met de camera aan de achterkant kun je ook documenten scannen, en daarna aantekeningen maken met Apple Pencil.

Met de Center Stage functie blijf je altijd in beeld tijdens het videobellen. De 12 megapixel camera volgt namelijk jouw gezicht. En dankzij verbinding met het snelle 5G netwerk videobel je ook op plekken waar geen wifi in de buurt is. Je hebt hier wel een simkaart met een 5G internetabonnement voor nodig.

Snelle draadloze verbindingen zijn essentieel om contact te houden met anderen. Met wifi 6 ben je verzekerd van supersnelle wifi. Je kunt ook eenvoudig bij je bestanden in de cloud, samen met je vrienden series en films bekijken via SharePlay en nog veel meer.

Inhoud verpakking:
Apple iPad Air 10,9-inch Wi-Fi Cell 5G 5th generation (2022) 256GB, Space Grey
USB-C kabel (1m)
20W USB-C Power adapter

Bijbehorende Accessoires

Apple 20W USB-C Power Adapter

20,65
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.