589,93
excl. BTW
Apple iPad mini 5 7,9-inch Wi-Fi Cell 256GB (2019), Space Gray

Apple iPad mini 5 7,9-inch Wi-Fi Cell 256GB (2019), Space Gray

KPN-artikelnummer: 874459

De Pad mini 5 is het kleinste iPad-model. Daarmee is dit de ideale iPad voor wanneer je graag e-books leest, op het internet surft of op social media zit. Uiteraard kun je er ook prachtige foto’s mee maken met de 8-megapixelcamera aan de achterzijde of video’s bewerken. iPad mini 5(2019) is ondanks zijn kleine formaat toch nog ontzettend krachtig.

Daarnaast is iPad mini 5 voorzien van een kraakhelder 7,9-inch Retina-display met TrueTone-technologie, zodat ieder detail haarsherp in beeld komt en kleuren nog natuurlijker overkomen. Uiteraard kun je op iPad mini 5 (2019) ook Apple Pencil gebruiken.

Met iPad mini 5 is het al heel makkelijk om al jouw ideeën vast te leggen, maar wanneer je deze combineert met Apple Pencil dan haal je pas écht het meeste uit jouw creativiteit. Tover jouw ideeën om in een paar eerste schetsen, schilder een prachtig aquarel schilderij, of onderteken een contract zoals je dat gewend bent met een pen, potlood of kwast. Met Apple Pencil doe je alles tot op de pixel nauwkeurig!

Met de iSight-camera in iPad mini 5 (2019) maak je de mooiste 8-megapixel foto’s en 1080p HD-video’s. 7-megapixel FaceTime HD-camera aan de voorkant is perfect voor videogesprekken met vrienden of familie over de hele wereld en de meest onvergetelijke selfies. Foto’s en video’s bewerk je direct op iPad mini 5 met Foto’s, iMovie of een van jouw favoriete apps uit de App Store.

De nieuwste iPad mini 5 ontgrendel je via Touch ID met het meest persoonlijke en veilige wachtwoord ooit: jouw eigen vingerafdruk. Via Touch ID kun je ook makkelijk privégegevens in apps beveiligen en aankopen doen in iTunes en de App Store. iPad mini 5 draait op iOS 12, het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld.

De superkrachtige en energiezuinige Apple A12 Bionic-chip met een neural engine en realtime machine learning laat elk proces net dat stukje sneller en soepeler verlopen. Het maken van foto’s of spelen van games in augmented reality (AR) ervaar je hierdoor op een heel ander niveau. Presentaties maken, HD-video’s monteren of zelfs 3D-modellen ontwerpen; je doet het allemaal in een handomdraai.

Inhoud verpakking:
iPad Air mini 5 7,9 -inch Wi-Fi Cell 256GB (2019) Space Gray
lader
USB/lightning kabel
handleiding

Bijbehorende Accessoires

Apple AirPods with Charging Case

131,40
Meer informatie

iPad mini Smart Cover - Charcoal Gray (2019)

37,18
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • De iPad mini 5 is het kleinste iPad model
  • en is voorzien van een 7,9-inch Retina-display met TrueTone-technologie
  • met de iSight-camera maak je de mooiste 8-megapixel foto's en 1080p HD-video's
  • de iPad mini 5 wordt ontgrendeld via Touch ID
  • de iPad mini 5 draait op iOS 12 besturingssysteem
  • en heeft een superkrachtige en energiezuinige Apple A12 Bionic-chip

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

Deze uitvoering heeft naast de Wifi ook een mogelijkheid voor het plaatsen van een simkaart.