700.-
excl. BTW
Apple iPad mini 8,3-inch Wi-Fi Cell 5G 64GB 6th gen 2021 Space Grey

Apple iPad mini 8,3-inch Wi-Fi Cell 5G 64GB 6th gen 2021 Space Grey

KPN-artikelnummer: 875079

De Apple iPad mini 8,3-inch Wi-Fi Cell 5G 6th gen 2021 is de vernieuwde variant van de iPad mini serie. De nieuwe iPad mini 8,3-inch heeft een fris ontwerp dat aansluit bij het uiterlijk van de iPhone 13-series. Het nieuwe design zorgt er onder andere voor dat het scherm veel groter is maar de afmetingen juist kleiner!

De iPad mini 8,3-inch wordt net als zijn grote broer aangedreven door Apple's eigen A15-chip waardoor hij razendsnel is. Een nieuwe functionaliteit van de iPad mini 8,3-inch is de vingerafdrukscanner aan de bovenkant waarmee je eenvoudig ontgrendeld en betaald. Als laatste is ook de camera een stuk beter geworden.

Deze generatie van de iPad mini is nog compacter dan zijn voorganger, maar het scherm is juist een stuk groter geworden. Je hebt dus minder last van schermranden aan de zijkanten en je geniet van beelden op een groter scherm! Het scherm heeft zoals gebruikelijk ook weer een hoge resolutie.

De iPad mini 8,3-inch heeft een 5G-modem waardoor je overal verbinding maakt met 5G. Zo stream je waar en wanneer je maar wilt je favoriete series, speel je jouw online-games op de hoogste kwaliteit en voer je videogesprekken in de hoogste kwaliteit!

De camera aan de voorkant van de iPad mini 8,3-inch heeft dit keer een 12MP-sensor gekregen met een grote kijkhoek. De slimme software zorgt ervoor dat je tijdens videogesprekken of video's altijd goed in beeld bent. Wanneer er meer mensen in beeld komen past het beeld zichzelf automatisch aan!

Apple heeft de iPad mini 8,3-inch ondersteuning voor de Apple Pencil gegeven. Met deze handige accessoire van Apple breid je de mogelijkheden enorm uit en gebruik je deze iPad als schetsboek, notitieblok of om heel nauwkeurige ontwerpen te tekenen. Je klikt de Pencil eenvoudig magnetisch vast aan de zijkant.

De iPad mini 8,3-inch heeft een geen thuisknop meer, maar Apple heeft de vingerafdrukscanner wel meegenomen naar deze nieuwe generatie. Hij is aan de bovenkant geplaatst zodat je er altijd goed bij kunt. TouchID is een veilige manier on je iPad mini te ontgrendelen, of om te betalen met je iPad!

Apple zorgt er altijd voor dat hun toestellen zijn voorzien van krachtige chips zodat je alle apps en games gewoon zonder problemen uitvoert. De A15-chip van Apple is op het moment van uitbrengen de krachtigste chip van Apple en dit zorgt voor razendsnelle prestaties.

De iPad mini 8,3-inch maakt in plaats van Apple's eigen lightning-aansluiting gebruik van een meer universele USB-C-poort. Via deze ingang laad je jouw iPad mini niet alleen lekker snel op, maar je sluit ook allerlei apparaten zoals een toetsenbord.

Inhoud verpakking:
Apple iPad mini 8,3-inch Wi-Fi Cell 5G 64GB 6th gen 2021, Space Grey
Lader
Datakabel ook voor laden
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Apple 20W USB-C Power Adapter

20,65
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.