1.049.-
excl. BTW
Apple iPad Pro 12,9-inch Wi-Fi Cell 128GB (2020) Space Grey

Apple iPad Pro 12,9-inch Wi-Fi Cell 128GB (2020) Space Grey

KPN-artikelnummer: 874656

De nieuwe iPad Pro 2020 heeft hetzelfde design als het model van 2018. Dat betekent een dunne schermrand en Face ID, waardoor je de iPad bedient zonder thuisknop. Het nieuwe model heeft een nieuwe snelle A12Z-processor.

De camera van de iPad Pro heeft twee lenzen: naast de gewone lens zit er een ultra-groothoeklens op. Ook voor het eerst zit er een LiDAR Scanner op. Dit is een zogenaamde time-of-flight sensor waarmee de camera afstanden kan berekenen tot objecten. Dit kan tot een afstand van vijf meter. Daarmee zijn de AR-functies van de iPad Pro verbeterd. Elke AR-app maakt hier gebruik van, waardoor de effecten flink verbeterd zijn.

Daarnaast is de Meten-app verbeterd, waardoor deze sneller automatisch iemands hoogte kan meten. Er is ook een nieuwe Ruler View voor de Meten-app waarmee je nog geavanceerdere metingen kunt uitvoeren.
 
De iPad Pro 2020 heeft ook verbeterde microfoons. Er zitten nu vijf microfoons in van studiokwaliteit waarmee je in hogere kwaliteit filmpjes kan opnemen. Net als de voorgaande modellen zitten er vier speakers in, die zich aanpassen aan de oriëntatie van de iPad Pro. Hou je de iPad Pro rechtop, dan zorgen de speakers ervoor dat het geluid vanuit de juiste speakers komt. In combinatie met de nieuwe camera zijn er voor professionals meer mogelijkheden om mooie video’s te maken.

Bijbehorende Accessoires

Apple Magic Keyboard for 12.9-inch iPad Pro (4th generation)

329,75
Meer informatie

Apple Smart Keyboard Folio for 12.9-inch iPad Pro (4th gen) Dutch

180,99
Meer informatie
  • Inhoud verpakking:
  • iPad Pro 12,9-inch Wi-Fi Cell 256GB (2020) Space Grey
  • USB Lader 18W
  • USB-C datakabel ook voor de lader
  • Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.