979.-
excl. BTW
Apple iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green

Apple iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green

KPN-artikelnummer: 874527

De Apple iPhone 11 Pro wordt niet voor niets zo genoemd. Deze smartphone is voorzien van een baanbrekend triple camera-systeem met veel nieuwe mogelijkheden, een batterij waarmee je zeker weten de dag door komt en een nieuwe chip die de grenzen van het gebruik van een smartphone enorm verlegt.

De Apple iPhone 11 Pro is voorzien van maar liefst 3 camera’s. Met deze camera’s krijg je tot vier keer meer in beeld, maak je ook prachtige foto’s bij weinig licht en schiet, en bewerk, je de mooiste 4K video’s.

De hardware en software van de Apple iPhone 11 Pro zorgen ervoor dat de batterij zo lang mogelijk mee gaat. Je hebt wel tot 4 uur langer batterij! Daarbij komt de snellaadfunctie: is je batterij toch leeg? Dan laad je hem snel weer op om met volle kracht vooruit te kunnen.

De nieuwe A13 Bionic-chip in de Apple iPhone 11 Pro is de snelste in zijn klasse ooit. Alles wat je doet, voelt soepel aan en gebeurt snel. De chip is ook nog eens heel energiezuinig, waardoor de batterij weer langer mee gaat.

Bijbehorende Accessoires

Apple AirPods Pro

301,29
Meer informatie

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie

OtterBox Symmetry Apple iPhone 11 Pro - black

34,99
Meer informatie

Azuri walletcase - magnetic closure & cardslots - zwart - iPhone 11 Pro

18,17
Meer informatie

Azuri screen protector Tempered Glass with black frame for Apple iPhone X

16,52
Meer informatie

Apple 5W USB Power Adapter

20,65
Meer informatie

Apple MagSafe Charger

33,04
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.