615.-
excl. BTW
Apple iPhone 12 5G 64GB Green

Apple iPhone 12 5G 64GB Green

KPN-artikelnummer: 874774

De nieuwe iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zijn de beste smartphones voor iedereen die nóg slimmer zaken wil doen. De allernieuwste toestellen van Apple zijn namelijk geschikt voor 5G, waardoor je nog sneller kunt werken onderweg.

Fotografen weten al langer dat de iPhone hét toestel is om de mooiste beelden mee te schieten. En nu kunt u met de iPhone 12 Pro zelfs uw complete bedrijfsvideo opnemen en monteren. In hoge 4K kwaliteit.

Buiten werktijd even ontspannen? Ook dat kan met de iPhone 12. Dankzij de verbeterde Bionic A14 chip kunt moeiteloos gamen, video’s streamen of bestanden bewerken. Het is alsof uw laptop in een smartphone past. En in combinatie met een KPN EEN MKB Unlimited abonnement hoeft u zich over uw dataverbruik ook geen zorgen meer te maken.

De iPhone 12 en 12 Pro zijn de eerste smartphones van Apple die geschikt zijn voor 5G. Met dit razendsnelle nieuwe mobiele netwerk van KPN kunt u nog sneller files downloaden, videobellen of in de cloud samenwerken met collega’s. Zelfs op drukke locaties waar veel mensen tegelijk online werken. Heeft u geen 5G nodig? Dan schakelt uw iPhone automatisch terug naar een snelle 4G verbinding. Met deze ‘Smart Data Mode’ bespaart u batterij.

Dankzij het Ceramic Shield glazen beeldscherm is de iPhone 12 nog steviger dan zijn voorgangers. Het beeldscherm blijft vier keer langer heel als het per ongeluk op de grond valt.
De prestaties van dit nieuwe toestel zijn niet alleen aan de buitenkant flink verbeterd. Ook de A14 bionic chip heeft een upgrade gekregen en is nu de snelste chip in een smartphone ooit. Uw iPhone is daardoor sneller in gebruik, maar heeft ook een langere batterijduur.

Nieuw op de iPhone 12 is een slimmere manier om uw toestel op te laden: MagSafe. MagSafe is een ingebouwde magneet waardoor uw toestel makkelijker vastklampt aan een draadloze iPhone oplader. Zo laadt uw toestel sneller en beter op. U kunt ook speciale MagSafe opladers aanschaffen van Apple of andere merken. De speciale magneet is ook te combineren met een fraaie nieuwe cover waarin u uw bankpas kunt bewaren.

Let op: voor het eerst verkoopt Apple zijn nieuwe telefoons zonder bijgeleverde oordopjes en stroomadapters (een lightning kabel naar USB C voor opladen wordt wel meegeleverd). Tot de MagSafe Chargers beschikbaar komen zijn deze los bij te bestellen (zie Opties onderdaan de pagina)

Magsafe
Apple heeft voor de iPhone 12 de nieuwe MagSafe Charger en Charger Duo aangekondigd. Het is Apple's eerste draadloze oplader sinds de AirPower. We zullen ook de MagSafe Charger opnemen in ons assortiment.

Bijbehorende Accessoires

XQISIT Extra Strong Braided Lightning to USB C 3.0 200cm - Zwart

24,78
Meer informatie

Apple AirPods Pro 2nd generation

247,10
Meer informatie

Apple 12W USB Power Adapter

20,65
Meer informatie

XQISIT Slim Wallet - black - for Apple iPhone 12 / 12 Pro

20,65
Meer informatie

XQISIT Tough Glass CF- transparent - for Apple iPhone 12/12 pro

16,52
Meer informatie

Apple MagSafe Duo Charger

123,14
Meer informatie

Apple Lightning to USB-C Cable 1 m

20,65
Meer informatie

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie

iPhone 12 | 12 Pro Leather Case with MagSafe - Baltic Blue

53,71
Meer informatie

iPhone 12 | 12 Pro Silicone Case with MagSafe - Deep Navy

45,45
Meer informatie

ZENS single wireless charger combi pack USB PD 18W charger - zwart

41,31
Meer informatie

Apple MagSafe Charger wireless lader

33,05
Meer informatie

iPhone 12 | 12 Pro Clear Case with MagSafe

45,44
Meer informatie

iPhone 12 | 12 Pro Silicone Case with MagSafe - Black

45,44
Meer informatie

iPhone 12 | 12 Pro Leather Case with MagSafe - Black

40,60
Meer informatie

Apple AirPods with Charging Case

131,40
Meer informatie

Apple EarPods with Lightning Connector white

20,65
Meer informatie

Apple 20W USB-C Power Adapter

20,65
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.