543,80
excl. BTW
Apple iPhone 12 mini 5G 128GB Green

Apple iPhone 12 mini 5G 128GB Green

KPN-artikelnummer: 874794

Met de nieuwe iPhone 12 mini introduceert Apple ook weer een sterk verbeterde camera. De nieuwe standaard iPhones beschikken over een groothoeklens en een ultra-groothoeklens. Daarnaast brengen de iPhone 12 mini camera's een verbeterde zoom, autofocus en beeldstabilisatie. Hiermee breng je het onderwerp nog dichterbij en schiet je nog gemakkelijker de mooiste foto's.

Met de iPhone 12 mini levert Apple voor het eerst een Super Retina OLED beeldscherm op de standaard iPhone. Hierdoor is het contrast en zijn de kleuren nóg beter. Een film kijken was nog nooit zo leuk! Het iPhone 12 mini beeldscherm is 5.4-inch.

Het vernieuwde rechthoekig ontwerp met een vlakke metalen rand vind je ook op de iPhone 12 mini. Deze retro look doet denken aan het ontwerp van de iPhone 4 en iPhone 5. En door dit nieuwe iPhone 12 mini design, kan hij weer uit zichzelf rechtop blijven staan. Daarnaast heeft het nieuwe ontwerp een kleinere notch bovenin het scherm.

Een nieuwe iPhone-serie betekent ook weer nieuwe kleuren! De iPhone 12 mini kleuren zijn: zwart, wit, rood, blauw en groen. Zo heb je altijd een kleur die bij je past.

De nieuwe A14 Bionic chip van Apple zit in de hele iPhone 12-serie. Deze krachtige iPhone 12 mini chip zat voor het eerst in de iPad Air die in september 2020 werd aangekondigd. Met de A14 Bionic maakt Apple voor het eerst gebruik van een 5nm processor. Dit maakt de A14 zuiniger en sneller dan Apple's vorige krachtpatser, de A13 Bionic. Dankzij deze nieuwe chip kun je tot 50% sneller gamen op jouw iPhone en werkt de Face ID unlock sneller.
Naast de nieuwe processor beschikt het toestel over 4GB werkgeheugen. Dus de iPhone 12 mini performance is nóg beter dan zijn voorgangers. Je kunt kiezen voor een toestel met 64 GB, 128 GB of 256 GB.

Apple heeft de batterijen nóg verder verbeterd ten opzichte van de iPhone 11. In combinatie met de nieuwe efficiënte A14 Bionic chip kun jij met de iPhone 12 mini ongekend lang appen, bellen, video's kijken en videobellen!
Is je batterij leeg? Dan kun je deze opladen met elke Lightning adapter die je in huis hebt.

Vanaf eind 2020 komt e-sim ook bij KPN beschikbaar waardoor je geen plastic simkaart meer nodig hebt! Dankzij de toevoeging van e-sim kun je de iPhone 12 mini als dual-sim telefoon gebruiken. Dit betekent dat je jouw toestel bijvoorbeeld met en privé en zakelijk abonnement kunt gebruiken.

Met de iPhone 12-serie levert Apple voor het eerst een smartphone die geschikt is om te gebruiken op 5G-netwerken. Op het 5G-netwerk van KPN kun je vanaf nu sneller, veiliger en betrouwbaarder internetten. Met de iPhone 12 mini in combinatie met een 5G-abonnement van KPN ben jij klaar voor de toekomst!

Let op: voor het eerst verkoopt Apple zijn nieuwe telefoons zonder bijgeleverde oordopjes en stroomadapters (een lightning kabel naar USB C voor opladen wordt wel meegeleverd). Tot de MagSafe Chargers beschikbaar komen zijn deze los bij te bestellen (zie Opties onderdaan de pagina)

Magsafe
Apple heeft voor de iPhone 12 de nieuwe MagSafe Charger en Charger Duo aangekondigd. Het is Apple's eerste draadloze oplader sinds de AirPower. We zullen ook de MagSafe Charger opnemen in ons assortiment.

Bijbehorende Accessoires

XQISIT Extra Strong Braided Lightning to USB C 3.0 200cm - White

24,79
Meer informatie

XQISIT Extra Strong Braided Lightning to USB A 200cm - White

20,65
Meer informatie

Apple MagSafe Duo Charger

123,14
Meer informatie

Apple Lightning to USB-C Cable 1 m

20,65
Meer informatie

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie

OtterBox Symmetry Apple iPhone 12 mini Black

34,99
Meer informatie

ZENS single ultra fast wireless charger 10W - zwart

24,78
Meer informatie

ZENS single wireless charger combi pack USB PD 18W charger - zwart

41,31
Meer informatie

Apple MagSafe Charger wireless lader

33,05
Meer informatie

iPhone 12 mini Silicone Case with MagSafe - Black

45,44
Meer informatie

iPhone 12 mini Leather Case with MagSafe - Black

40,60
Meer informatie

Apple AirPods with Charging Case

123,14
Meer informatie

Apple EarPods with Lightning Connector white

16,52
Meer informatie

Apple 20W USB-C Power Adapter

20,65
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.