442.-
excl. BTW
Apple iPhone SE (3e generatie) 64GB, Midnight

Apple iPhone SE (3e generatie) 64GB, Midnight

KPN-artikelnummer: 875221

iPhone SE (3e generatie) design
Geen verrassingen in het design van de iPhone SE (3e generatie). Het toestel lijkt namelijk sterk op de voorgangers uit 2020 en 2016. Niet verrassend natuurlijk, want aan zo’n iconisch design hoef je niet veel te doen! De iPhone SE heeft een 4.7-inch LCD-display. Onderaan dit scherm vind je weer de bekende home knop, die je kent van de iPhone 8. In een klik ga je vanuit iedere app direct terug naar het hoofdscherm.

iPhone SE: eindelijk 5G
De grootste verandering met in vergelijking met de voorgangers is dat de iPhone SE (3e generatie) eindelijk beschikt over 5G. Hierdoor is het de minst prijzige iPhone met toegang tot het 5G netwerk! Omdat de SE gebruik maakt van een nieuwe chip is je toestel niet alleen sneller. Je maakt er ook gebruik mee van 5G netwerk én het verbetert de cameraprestaties.

iPhone SE camera
Apple heeft de iPhone SE wederom voorzien van een 12 megapixel groothoeklens camera. Zowel voor foto’s van dichtbij als ver weg kun je met deze camera goed uit de voeten. De grote verbetering zit ‘m in de processor. Hierdoor heeft de camera meer features en heb jij meer mogelijkheden om het perfecte plaatje te schieten! Mooie nieuwe feature is de Night Mode waarmee je ook in het donker voortaan scherpe foto’s maakt.

Bij de iPhone SE krijg je geen USB-adapter en oordopjes. Dit doet Apple om het milieu te besparen. De kans is namelijk groot dat je nog ergens een oplader in de kast hebt liggen en dus helemaal geen nieuwe nodig hebt. Save the planet!

Bijbehorende Accessoires

OtterBox Symmetry Apple iPhone SE (2nd gen)/8/7 - black

25,00
Meer informatie

XQISIT Extra Strong Braided Lightning to USB C 3.0 200cm - Zwart

24,78
Meer informatie

Apple AirPods Pro 2nd generation

247,10
Meer informatie

XQISIT Slim Wallet - black - for Apple iPhone SE/8/7/6

20,65
Meer informatie

Apple iPhone SE Silicone Case – Middernacht

33,04
Meer informatie

Apple Lightning to USB-C Cable 1 m

20,65
Meer informatie

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie

Apple MagSafe Charger wireless lader

33,05
Meer informatie

Apple AirPods with Charging Case

131,40
Meer informatie

Apple EarPods with Lightning Connector white

20,65
Meer informatie

Apple 20W USB-C Power Adapter

20,65
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.