274,83
excl. BTW
CAT S52 Dual-SIM Black

CAT S52 Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874653

De CAT S52 Dual-SIM Black is de unieke combinatie van dunste en slankste ontwerp ooit gemaakt door CAT en kan toch tegen een stootje. Handzaam in afmeting, slechts 9,69mm dik, en weegt slechts 210 gram. Stel het bloot aan alle weersomstandigheden stop het in uw zak en denk er niet meer aan.

Ontworpen voor gebruik zonder hoesje. Deze smartphone biedt superieure, robuuste bescherming waar een alledaags toestel in een hoesje nog niet aan kan tippen. Gebruik hem elke dag zonder u druk te maken om valpartijen en ongelukjes.

De camera van de CAT S52 Dual-SIM Black is de beste in zijn klasse. De CAT S52 stelt snel en nauwkeurig scherp dankzij z'n Sony dual-pixel sensor. Het grote diafragma van f/1,8 en 1,4µm pixels bieden uitstekende prestaties bij weinig licht. Het is de beste camera die verkrijgbaar is op een robuuste smartphone.

Ondanks het lichte gewicht en handzame ontwerp is de CAT S52 een smartphone met een robuustheid die voldoet aan militaire standaarden. CAT-smartphones zetten de standaard als het gaat om robuustheid en de CAT S52 is daarop geen uitzondering.

Gebouwd voor langdurig gebruik, herhaaldelijk getest op vallen op een betonnen vloer van een hoogte van 1,5 meter en volledig bestand tegen onderdompeling in water. Verder is het scherm tegen barsten beschermd door de laatste versie Gorilla Glass, dus met de CAT S52 zijn ongelukjes uitgesloten.

Inhoud verpakking:
OPPO Reno2 Dual-SIM
Lader
UCB-C datakabel ook voor laden
Stereo headset
Back cover
Screen protector
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.