actieprijs
van 232,20 voor
174,30
excl. BTW
Draadloze headset Voyager Legend CS

Draadloze headset Voyager Legend CS

KPN-artikelnummer: 302183

Met de Plantronics draadloze headset Voyager Legend CS kunt u telefoongesprekken aannemen van uw zowel uw vaste bureautoestel als uw smartphone. De draadloze headset Voyager Legend CS zit comfortabel om uw oor en geeft u 10 meter draadloos bereik en 7 uur spreektijd op een volle accu.


Noise cancelling microfoons
De Voyager Legend CS bevat 3 noise-cancelling microfoons die echo, ruis en galm elimineren. Dit maakt de headset ideaal om te gebruiken in rumoerige omgevingen zoals in de auto en op de werkvloer. Door omgevingsgeluiden weg te filteren ligt de focus volledig op uw stemgeluid zodat uw telefoongesprekken helder en zonder storende geluiden over komen.


Spreektijd en oplader
Bij de Voyager Legend CS wordt een basisstation geleverd met magnetische houder die de headset altijd op zijn plaats houdt tijdens het opladen. Wanneer u de headset niet gebruikt plaats u deze in de houder en zal de headset worden bijgeladen. Op een volle accu heeft u een spreektijd van 7 uur en een stand-by tijd van wel 11 uur.

Inhoud verpakking
Bij de draadloze headset Voyager Legend CS zitten de volgende onderdelen in de verpakking.
-Voyager Legend CS
-Basisstation
-Aansluitkabel naar bureautelefoon
-Handleiding


Optioneel
Separaat moet worden besteld een mechanische of elektronische hoornlifter (EHS) kabel voor het op afstand op te kunnen nemen en/of te verbreken van de gesprekken via de bureautelefoon.

Bijbehorende Accessoires

Plantronics trainingskabel (Y-koord) wireles headset

12,40
Meer informatie
  • Belangrijkste kenmerken
  • Aan te sluiten op vaste telefoon en smartphone
  • Draadloos bereik van 10 meter via bluetooth techniek
  • 3 noise-cancelling microfoons elimineren echo, galm en ruis
  • Laadstation met magnetische houder voor de headset
  • 7 uur spreektijd en 11 uur stand-by tijd, weegt slechts 18 gram

Om gespreken op deze draadloze Plantronics headset op afstand op te kunnen nemen en/of te verbreken en uw telefoontoestel is voorzien van een headsetpoort, dan heeft u een elektronische Plantronics hoornlifter kabel (EHS kabel) nodig. Heeft u telefoontoestel geen headsetaansluiting dan is een mechanisch Plantronics hoornlifter benodigd.

Als u de draadloze headset wil aansluiten aan een computer, dan moet de draadloze headset voorzien zijn van een USB aansluiting.