75.-
excl. BTW
Emporia JOY-LTE 4G, Black

Emporia JOY-LTE 4G, Black

KPN-artikelnummer: 875426

De Emporia JOY-LTE 4G is speciaal gemaakt om toegankelijk te zijn voor mensen van elke leeftijd. Dit doet hij door gebruik te maken van een aantal dingen die het gebruik zo makkelijk mogelijk maken.

De Emporia JOY-LTE 4G is klein genoeg, om met zijn 2,8 inch scherm en door dubbel te klappen in elke broekzak te passen. Hiermee voorkom je dat je de telefoon kwijtraakt door hem op verschillende plekken in huis neer te moeten leggen.

Doordat deze telefoon beschikt over een camera van 2MP kunnen ook de wat minder technologie-wijzen onder ons foto's maken om naar de familie te sturen. Hoewel deze camera geen professionele kwaliteit foto's maakt, is zijn camera genoeg om bij goed licht duidelijke foto's te kunnen maken, om zo herinneringen te kunnen koesteren, en momenten te kunnen delen.

Het display heeft duidelijke symbolen en tekst die goed leesbaar is. Ook de toetsen zijn extra groot, om zo fouten te beperken tijdens het communiceren met de familie. Hiernaast beschikt de telefoon over een knop op de achterkant, bedoeld als belfunctie in noodsituaties, zo bent u altijd veilig en bereikbaar.

Inhoud verpakking
Emporia JOY-LTE 4G Black
Lader
Datakabel USB-C ook voor laden
MicroSD geheugenkaartje 32GB
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.