actieprijs
van 114,99 voor
95.-
excl. BTW
Gigaset basisstation N610 IP PRO

Gigaset basisstation N610 IP PRO

KPN-artikelnummer: 313969

Ideaal voor in het MKB met maximaal 8 gebruikers
De Gigaset N610 IP PRO single-cell is de beste keuze als het gaat om draadloze telefonie voor maximaal 8 gebruikers. Er kunnen maximaal 8 handsets worden aangemeld en de mogelijkheid is er om tot 8 gelijktijdige gesprekken te voeren. Dit zorgt garandeert voor maximale beschikbaarheid tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Alle huidige handsets uit de Gigaset Professional-serie zijn uiteraard compatibel met de N610 IP PRO, zodat ze probleemloos kunnen worden gebruikt.

Meer flexibiliteit dankzij de functionaliteit met meerdere SIP-accounts
Dankzij de multiline-functionaliteit van de N610 beschikt u over meerdere accounts/lijnen per handset. U kunt bijvoorbeeld oproepen aannemen van een algemeen zakelijk nummer op meerdere handsets, of oproepen ontvangen van meerdere lijnen op één handset. De multi-lijn functionaliteit van de N610 geeft u beide opties en biedt flexibele toewijzing. Aangezien elke handset zijn eigen internenummer heeft, kunnen oproepen eenvoudig intern worden doorverbonden. Interne gesprekken tussen handsets zijn gratis.

Connectiviteit, eenvoudige installatie en configuratie
Beheerders profiteren van zero-touch provisioning tijdens de installatie. De intuïtieve webgebaseerde gebruikersinterface maakt configuratie uiterst eenvoudig en snel dankzij online hulp, op XML gebaseerde configuratiebestanden en ondersteuning voor standaardprotocollen.

DECT-technologie met alomvattende beveiliging
De DECT-technologie is inherent veilig omdat deze digitaal en gecodeerd is. Het is dus niet mogelijk om uw gesprekken draadloos af te luisteren. Deze netwerkbeveiliging van het N610 IP PRO systeem wordt verder versterkt door SIP beveiliging en omvat SRTP/SIPS/TLS, LDAP(S) en HTTPS protocollen.

Groot bedrijfstelefoonboek
De professionele uitrusting van de Gigaset N610 IP PRO single cell omvat een uitgebreid bedrijfstelefoonboek waarin tot 2.000 contacten kunnen worden opgeslagen en toegankelijk is voor alle aangesloten handsets. Telefooncontacten kunnen ook worden opgehaald uit de telefooncentrale of de Cloud via LDAP of XML. Bovendien kunnen gebruikers hun eigen XHTML-toepassingen creëren om bedrijfsrelevante gegevens te openen en te beheren. Zo hebt u uw relevante zakelijke contacten en gegevens altijd bij de hand, wat tijd bespaart en - last but not least - de productiviteit verhoogt.

Toekomstbestendig dankzij groter bereik
De N610 IP PRO is het ideale IP DECT basic single-cell systeem voor kleinere bedrijven. Daar houden de voordelen niet op. Met deze oplossing bent u optimaal voorbereid op groei, aangezien het professionele basisstation kan worden uitgebreid met maximaal 6 DECT-repeaters - wat betekent dat u een nog groter draadloos bereik kunt realiseren. Het resultaat is dat uw bedrijf flexibel en toekomstbestendig is op het gebied van communicatie.

Inhoud verpakking
Gigaset N610 IP Pro
Voedingsadapter
Schroeven
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Gigaset R700 H PRO IM handset

137,50
Meer informatie

Gigaset SL800 H PRO IM handset + lader

132,50
Meer informatie

Gigaset repeater HX

152,88
Meer informatie

Gigaset S700H PRO IM handset

97,50
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 8 gelijktijdige VoIP gesprekken
  • 8 handsets aan te melden
  • 8 SIP accounts in te stellen
  • Voeding via PoE mogelijk
  • Ondersteund autoprovisioning