actieprijs
van 129,95 voor
93,71
excl. BTW
Gigaset SL750H PRO Handset + lader

Gigaset SL750H PRO Handset + lader

KPN-artikelnummer: 302585

De Gigaset SL750H Pro is een professionele handset voor in zakelijke omgevingen. Dit toestel is krasvast en bestand tegen desinfecteermiddelen. Tevens is deze handset voorzien van een groot kleurendisplay, HD audiokwaliteit en is de Gigaset SL750H compatibel met Gigaset Single Cell en Multi Cell.

Via de micro USB-poort kunt u software-updates downloaden en direct installeren, zodat uw toestel altijd up-to-date blijft.

Roaming en handover
In grote kantooromgevingen wilt u natuurlijk rond kunnen lopen met uw handset. Bijvoorbeeld om even snel naar een collega te lopen voor een vraag of om documenten op te zoeken. De Gigaset SL750H Pro is compatibel met het N720 IP Multi cell-systeem van Gigaset, waardoor u dankzij roaming en handover vrijelijk kunt bewegen. De basisstations van Gigaset houden de verbinding in stand zodat u kunt blijven communiceren.

Krasvast en bestand tegen desinfecteermiddelen
Deze handset van Gigaset is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Tevens is de SL750H Pro voorzien van een unieke krasvaste coating, zodat de handset bestand is tegen krassen die het toestel oploopt tijdens het werk. Ook biedt dit model bescherming tegen veelvoorkomende desinfecteermiddelen, waardoor de Gigaset SL750H prima is te gebruiken in medische omgevingen.

HD audiokwaliteit
Op uw werk moet u helder kunnen communiceren met de tegenpartij. Met de Gigaset Pro handset is dit geen probleem dankzij HD audiokwaliteit. U bent beter verstaanbaar voor uw gesprekspartner en zelf kunt u beter verstaan wat er aan de andere kant vaan de lijn gezegd wordt.

2,4" TFT kleurendisplay
De Gigaset SL750H Pro beschikt over een 2,4" TFT kleurendisplay. Via dit kleurendisplay kunt u de handset eenvoudig bedienen. Daarnaast krijgt u op dit scherm te zien wie u belt en hoe lang het gesprek al duurt. Ook kunt u via het display het telefoonboek oproepen, van waaruit u snel een contact kunt bellen.

Bluetooth, trilfunctie, gesprekstijd
De SL750H Pro van Gigaset is voorzien van de meest voorkomende functies voor handsets in zakelijke omgevingen. Zo beschikt deze handset over Bluetooth en een handige trilfunctie. Ook belangrijk is de lange gespreksduur met dit toestel. U kunt tot 12 uur achter elkaar bellen met de Gigaset SL750H Pro en in stand-by gaat de accu maar liefst 200 uur mee.

Inhoud verpakking
Gigaset SL750H Pro
Accu + accudeksel
Riemclip
Oplader
Netvoeding voor oplader
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Gigaset DX-800A

125,00
Meer informatie

Gigaset N720 IP Pro DECT basisstation

343,75
Meer informatie

Gigaset basisstation N510 IP PRO

72,50
Meer informatie

KPN Basisstation

32,98
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Handset voor DECT-netwerken
  • Geschikt voor Gigaset Single cell en Multi cell
  • Krasvast en bestand tegen desinfecteermiddelen
  • HD audiokwaliteit
  • 2,4" TFT kleurendisplay
  • Bluetooth, trilfunctie,
  • Gesprekstijd tot 12 uur
  • Stand-by tot 200 uur

Let op!!
De verkoop betreft alleen een losse handset en lader. U moet nog een basisstation (single of multicell) aanschaffen om de handset te kunnen laten werken.