148.-
excl. BTW
Huawei B525 4G+ Router, White (Refurbished)

Huawei B525 4G+ Router, White (Refurbished)

KPN-artikelnummer: 874432

Deze 4G+ Mobiel Internet Router wordt exclusief Simkaart geleverd. Download de installatie handleiding voor instellen en gebruik.

De Huawei B525s-23a is de opvolger van de populaire Huawei E5186s-22a. Deze 4G+ router heeft veel snellere WiFi dan zijn voorganger (downloaden tot 765 Mbps) en daarnaast de veel gewaardeerde features:
CAT 6 downloadsnelheid tot 300 Mbps
Wireless AC.

inhoud verpakking
- Huawei B525 4Gplus Mobiel Internet Router White
- 2-pin Euro travel charger
- User manual in Dutch
- Ethernet cable
- Safety information

  • Belangrijke kenmerken
  • Het apparaat zoekt automatisch naar nieuwe software updates.
  • downloaden tot 765 Mbps
  • CAT 6 downloadsnelheid tot 300 Mbps<bR>Wireless AC.

Wat is Refurbished?

Refurbished is het schoonmaken, opfrissen én renoveren van een device. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is 'reviseren'.

Een refurbished device wordt schoongemaakt, op meer dan 50 punten gecontroleerd, data wordt verwijderd (data-wiping) en waar nodig gerepareerd. Aan het eind van dit controle traject is er een uitstekend werkend device. Hét grote voordeel is natuurlijk de prijs. Je bespaart een behoorlijk bedrag en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook nog eens uitermate duurzaam om te kiezen voor refurbished hardware!

Voor dit product is geen software en/of update beschikbaar. Het is een zelfstandig product dat niet op een PC geïnstalleerd hoeft te worden. Er kunnen direct meerdere apparaten via wifi en/of een netwerk/kabel aan verbonden worden.

Het apparaat zoekt automatisch naar nieuwe software updates.