actieprijs
van 168.- voor
117,60
excl. BTW
Jabra BIZ 2300 Duo NC

Jabra BIZ 2300 Duo NC

KPN-artikelnummer: 302271

Jabra BIZ 2300 QD Duo bedrade headset voor bureautelefoon Quick disconnect. Let op!! Apart moet een versterker of aansluitkabel worden besteld.
De medewerkers van uw contactcenter zijn de frontlinie van uw merk. De Jabra BIZ 2300 zorgt ervoor dat elk gesprek met de klant een geweldige ervaring met uw merk is. Deze nieuwe bedrade headset is voorzien van HD Voice/Wideband luidsprekerprestaties en ongeëvenaarde noise cancellation-technologie.

De Jabra BIZ 2300 voor contactcenters combineert een lichtgewicht en duurzaam ontwerp met onopvallende, professionele Scandinavische lijnen. De Jabra BIZ 2300 werkt geweldig, ziet er fantastisch uit en is ontworpen voor gebruiksgemak. Het is een zeer comfortabele headset voor dagelijks gebruik.

De Jabra BIZ 2300 heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Behalve de breekbestendige microfoonarm die 360° kan draaien en de met Kevlar verstevigde kabel is de Jabra BIZ 2300 gebouwd om te voldoen aan de hoge eisen die door een contact center gesteld worden.

Bijbehorende Accessoires

Jabra BIZ 2300 Foam earcushion (10 stuks)

13,30
Meer informatie

Jabra BIZ 2300 Leatherette earcushion (10 stuks)

18,20
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • voorzien van Voice/Wideband luidsprekerprestaties
  • ongeëvenaarde noise cancellation-technologie
  • lichtgewicht
  • met Kevlar verstevigde kabel

Deze Jabra headset wordt geleverd met een zgn. quick disconnect (QD) aansluiting. Om deze headset aan te sluiten op een telefoontoestel is nog een Jabra/GN verloop/aansluitkabel (als de telefoon is voorzien van een headsetaansluiting) of een externe Jabra headset versterker benodigd. De Jabra/GN verloop/aansluitkabel vindt u hieronder bij de button accessoires. Omdat elk merk telefoontoestel een eigen headset aansluiting heeft, zijn er verschillende type Jabra/GN verloop/aansluitkabels beschikbaar.

Als u de Jabra headset wil aansluiten aan een computer, dan is een Jabra/GN USB aansluit/verloopkabel of externe Jabra USB headset benodigd.