actieprijs
van 282.- voor
197,40
excl. BTW
Jabra Engage 55 MS Convertible USB-A

Jabra Engage 55 MS Convertible USB-A

KPN-artikelnummer: 314063

De Jabra Engage 55 Convertible headset is een draadloze DECT headset, ontworpen voor iedereen die een groot gedeelte van de dag belt of virtueel vergadert. De headset heeft tot 13 uur spreektijd en tot 150 meter draadloos bereik. Of u thuis werkt of op kantoor, met deze headset komt u professioneel over.

Voer betere gesprekken, zowel thuis als op kantoor, met Engage 55. Deze intuïtieve headset is ontworpen voor iedereen die een groot deel van de dag telefoneert of virtueel vergadert, en biedt u een groot draadloos bereik en de hoogste beveiligingsniveaus, voor maximale gemoedsrust.

Of u nu thuis of op kantoor werkt, het is prettig om vrij rond te kunnen lopen. De compacte USB DECT-adapter van Engage 55 biedt een draadloos bereik tot 150 m vanaf uw computer, en maakt het ook gemakkelijk voor u om met uw laptop rond te lopen terwijl u in gesprek bent.

DECT draadloos is speciaal ontworpen voor draadloze communicatie, wat het ideaal maakt voor werknemers die veel moeten bellen en extra mobiliteit nodig hebben. Het draadloze DECT-bereik van Engage 55 is tot maar liefst 15 keer zo groot als het gemiddelde bereik van een klasse 2 Bluetooth®-apparaat.

En als u in een druk kantoor werkt, is DECT draadloos bestand tegen de drukte van grote aantallen mensen die op dezelfde plaats werken, zodat u een heldere, robuuste en veilige verbinding krijgt voor uw gesprekken.

De ultraveilige draadloze adapter voor Engage 55 is gecertificeerd voor het hoogste DECT-beveiligingsniveau C. Maar omdat wij uw gegevensbeveiliging erg belangrijk vinden, overtreffen we zelfs het DECT-beveiligingsniveau Stap C met extra FIPS 256-bits versleutelingsalgoritmen van militaire kwaliteit, om afluisteren te voorkomen en gesprekken veilig te houden.

Inhoud verpakking
Jabra Engage 55 convertible headset met Hoofdband en Oorhaakset
Jabra Link 400a MS DECT dongle (USB-A)
Laadkabel
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • Professionele convertible headset
  • Verbinden met PC door middel van USB-A
  • Spreektijd tot circa 13 uur
  • Draadloos DECT bereik tot 150 meter
  • Met noise cancelling microfoon
  • Geïntegreerde busylight
  • Geoptimaliseerd voor Microsoft Teams