actieprijs
van 170,50 voor
119,35
excl. BTW
Jabra Evolve 65 SE MS Mono (USB-A)

Jabra Evolve 65 SE MS Mono (USB-A)

KPN-artikelnummer: 314051

Jabra Evolve 65 SE, Link380a MS Mono Geconcentreerd en effectief werken, daar is de Jabra Evolve 65 SE MS Mono voor gemaakt. De Bluetooth headset is geschikt voor zakelijk gebruik en heeft een draadloos bereik van maximaal 30 meter. Dit model is geoptimaliseerd voor TEAMS

Geconcentreerd werken
In een rumoerige kantooromgeving kan het soms lastig zijn om geconcentreerd te blijven werken. Ook is het vervelend als u tijdens telefoongesprekken last heeft van omgevingsgeluiden. De Jabra Evolve 65 MS headset vormt in deze situaties de perfecte oplossing; de grote comfortabele oorkussens zitten perfect op uw oor en creëren een omgeving van rust. Omdat storende omgevingsgeluiden naar de achtergrond verdwijnen kunt u zich beter concentreren en werkt u veel effectiever. Wanneer u telefonisch in gesprek bent brandt er een lampje op de Jabra Evolve 65 MS zodat uw collega's zien dat u bezig bent.

Draadloze Bluetooth headset
De draadloze Bluetooth-technologie zorgt ervoor dat deze headset een maximaal draadloos bereik van 30 meter heeft. De oplaadbare accu gaat maximaal 10 uur mee. De Jabra 65 SE MS Mono headset kan daarnaast met twee apparaten tegelijk verbonden worden zodat u op beide systemen bereikbaar bent.

Hoge flexibiliteit
De Jabra 65 SE MS wordt geleverd met een USB kabel waarmee u de headset bekabeld kunt aansluiten op uw computer. De accu wordt dan ook automatisch opgeladen. Ook zit er een handige bedieningsunit op de headset zelf om gesprekken mee te beantwoorden/beëindigen of het volume te regelen. De microfoonarm kan ingeklapt worden in de hoofdband wanneer u niet in gesprek bent.

Premium geluidskwaliteit
Tijdens een telefoongesprek via de Jabra Evolve 65 SE MS genieten zowel u als uw gesprekspartner van een zeer goede geluidskwaliteit. De microfoon met noise cancelling elimineert storende achtergrondgeluiden op kantoor. De stereospeakers ondersteunen Wideband geluidsfrequentie en zijn ook geschikt voor het luisteren naar muziek. Daarnaast beschikt de headset over Digital Signal Processing (DSP), een technologie die uw stem en muziek digitaal optimaliseert en echo onderdrukt.

Inhoud verpakking
Jabra Evolve 65 SE MS Mono
Jabra Link 380 USB-A adapter
Zachte reisetui
USB-kabel
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Jabra EVOLVE 20-65 Leather Ear cushion (10 stuks)

44,00
Meer informatie

Jabra Evolve 65 - 65 SE Charging stand (los)

41,30
Meer informatie
 • Belangrijke kenmerken
 • Enkeloors mono headset Bluetooth
 • Geschikt voor computer, smartphone en tablet
 • Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync
 • Maximaal draadloos bereik 30 meter
 • Premium geluidskwaliteit
 • Bedieningsunit op de headset zelf
 • Noise Cancelling microfoon
 • Met in gesprek-lampje
 • Microfoon in te klappen in hoofdband
 • wordt standaard geleverd met hoofdband en nekband