actieprijs
van 108.- voor
86,40
excl. BTW
Jabra Evolve2 30 MS Stereo

Jabra Evolve2 30 MS Stereo

KPN-artikelnummer: 313852

Jabra Evolve2 30 MS Stereo USB-A de headset met aan 1 zijde geluid.

Gemaakt voor productiviteit. Lichtgewicht, draagbaar, betrouwbaar, comfortabel.
Tijd om voorop te lopen met de nieuwe standaard van professionaliteit. Van open kantoor tot open wonen, Evolve2 30 opent deuren voor meer comfort, vlekkeloze samenwerking en onmiddellijke concentratie, waar u ook bent en hoe u ook werkt.

Heldere samenwerking in gesprekken.
Wie flexibel werkt, moet ervan op aankunnen dat elk gesprek kristalhelder is, waar u ook bent. Ons geavanceerde audiosysteem met 2 microfoons legt uw stem vast en maakt tegelijk een analyse van het omgevingsgeluid en reduceert het. Daarmee voldoet het aan de vereisten van Microsoft Open Office. Perfect om uw stem te laten horen en er zeker van te zijn dat zelfs de geringste nuances niet verloren gaan.

Luistercomfort.
Als elke seconde telt, is optimale geluidskwaliteit cruciaal. Met onze professionele 28-mm speakers en een geavanceerde digitale chipset levert de Evolve2 30 uitzonderlijke geluidskwaliteit. Of u nu een belangrijk gesprek voert of naar muziek luistert terwijl u werkt, u kunt dus genieten van een geweldig geluid dat is ontworpen voor het nieuwe werken.

Gemaakt voor TEAMS en UC-platforms.
Tevredenheid wordt tegenwoordig niet vaak meer gegarandeerd, maar wij beginnen er weer mee: de Evolve2 30 werkt op alle belangrijke TEAMS of UC-platforms (Unified Communications) voor een echt vlekkeloze samenwerking.

Zwaargewicht in comfort. Licht voor het oor.
We hebben hoofden opgemeten. Wel honderden. Die biometrische gegevens hebben we gebruikt om de perfecte vorm te ontwerpen. We hebben nu een headset met een ergonomisch ontwerp voor exact de juiste hoeveelheid gelijkmatig verdeelde druk, en gebouwd met eersteklas materialen, met zachte traagschuim oorkussens die zich vormen naar de natuurlijke vorm van uw oren.

Wanneer u de hele dag aan het bellen bent, moet uw headset in elk geval niet te zwaar zijn. Sterker nog, onderzoek suggereert dat een goed passende headset uw werkdag sterk kan verbeteren, zodat u uw headset langer kunt dragen en u een veel betere ervaring hebt als u telefoneert of naar muziek luistert.

Flexibiliteit waar u op kunt vertrouwen.
Op kantoor, thuis of zelfs in een koffiebar - als u flexibel werkt, gaat uw headset overal met u mee. We hebben de Evolve2 30 opnieuw ontworpen met een roestvrijstalen hoofdband en schuif voor maximale duurzaamheid. Ook het ontwerp van de oorschelpen hebben we sterk verbeterd, zodat de onderdelen aan binnen- en buitenkant beter tegen een stootje kunnen.


Sst… hier wordt gewerkt.
Hebt u ook zo'n behoefte aan rust en stilte om u heen? De Evolve2 30 kan u in een oogwenk draagbare concentratie bieden, met geluidsisolerende traagschuim oorkussens en een baanbrekend gekanteld ontwerp van de oorschelp. Met deze lichte headset in uw tas kunt u binnen enkele seconden uzelf weer horen denken.

Niet storen.
De Evolve2 30 weet zelf wanneer u rust en stilte nodig hebt. Het ingebouwde in-gespreklampje gaat automatisch aan als u in gesprek bent, en u kunt het ook handmatig aanzetten om duidelijk te maken dat u niet gestoord wilt worden.

  • Belangrijke kenmerken
  • USB-A-adapter waarmee u uw headset eenvoudig kunt aansluiten op uw PC
  • Het in gesprek-lampje op de headset geeft aan of de gebruiker beschikbaar is
  • Microfoonarm kan weggewerkt worden in de hoofdband wanneer u niet in gesprek bent of wanneer u naar muziek luistert
  • zacht traagschuim oorkussens
  • Geoptimaliseerd voor Microsoft TEAMS