actieprijs
van 241.- voor
192,80
excl. BTW
Jabra Evolve2 65 MS Mono

Jabra Evolve2 65 MS Mono

KPN-artikelnummer: 313704

Een hoge gesprekskwaliteit vereist uitstekende telefoonprestaties, waarbij de naadloze professionele audio het verschil maakt. We schroefden de sterke telefoonprestaties van onze wereldleidende Evolve Serie nog verder op met drie krachtige professionele microfoons op strategische punten en door toepassing van onze hoogwaardige digitale chipset, gecombineerd met de nieuwste signaalverwerkingstechnologie. De uitkomst is een perfecte gesprekskwaliteit, telkens weer.

Tevredenheid wordt tegenwoordig niet vaak meer gegarandeerd, maar wij beginnen er weer mee: de Evolve2 65 werkt op alle belangrijke Unified Communications (UC) platforms voor een echt naadloze samenwerking.
Als Microsoft Teams uw UC-platform is, hebben we een Teams-gecertificeerde variant voor u, perfect afgestemd en verbeterd voor een optimale gebruiksbeleving.

In deze headset hebben we krachtige lektolerante 40 mm speakers gemonteerd, aangestuurd door onze meest geavanceerde digitale chipset ooit. Via de Evolve klinkt de muziek al prachtig terwijl u werkt. Met de Evolve2 hebben we de geluidskwaliteit naar een hoger niveau getild.

Op het kantoor of onderweg, het lawaai op de achtergrond kan echt hinderlijk zijn bij uw werk. Zet uw Evolve2 65 op en voel het lawaai meteen verdwijnen, zodra de ovale isolerende kussens en de nieuwe schuine oorschelpen effectief uw omgeving effectief blokkeren door een passieve demping zoals u niet eerder beleefde.

Ons in-gesprek-lampje is nu nog handiger, want het is van alle kanten zichtbaar. Het rode lampje gaat vanzelf aan als u in gesprek of in vergadering bent. U kunt het met één knopdruk ook zelf inschakelen. Dus als u druk bent, ziet werkelijk iedereen dat gelijk en kunt u ongestoord verder.

De ene na de andere bespreking, u loopt door de gangen of werkt buiten: het maakt niet uit, want uw headset kan het tempo aan. Onze geavanceerde accutechnologie en die onvoorstelbare kleine chipset maken dat we alles uit deze krachtige draadloze headset halen. Uniek op de wereld: een accuduur van 37 uur.

We wilden een draadloze headset maken die zo fijn aanvoelt dat u vergeet wat erop uw hoofd zit. We ontwierpen de perfecte vorm, gebaseerd op de biometrie van honderden hoofden. Toen monteerden we oorkussentjes uit zacht traagschuim, dat zich naar uw oren vormt. En voor de eindmontage kozen we duurzame premium materialen.

Inhoud verpakking
Jabra Evolve2 65 MS mono headset, zwart
Jabra Link 380c Bluetooth adapter
USB-C naar USB-A oplaadkabel 1.2m
Zacht opbergetui
Handleiding

 • Belangrijke kenmerken
 • Enkeloors mono headset Bluetooth
 • Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync en TEAMS
 • Maximaal draadloos bereik 30 meter
 • Bedieningsunit op de headset zelf
 • Noise Cancelling microfoon
 • Microfoon in te klappen in hoofdband
 • Wordt standaard geleverd met hoofdband en nekband
 • Met USB-A Bluetooth dongle voor pc of laptop
 • Tot 35 uur gesprekstijd, tot 37 uur muziek luisteren
 • Volledig opladen in 1,5 uur via USB-kabel
 • Met 360° busylight (in-gesprek-lampje)