actieprijs
van 565.- voor
452.-
excl. BTW
Jabra Evolve2 85 MS Stereo Black incl Charging stand

Jabra Evolve2 85 MS Stereo Black incl Charging stand

KPN-artikelnummer: 313676

De Jabra Evolve2 85 MS (USB-C variant) Charging stand is een stereo Bluetooth headset + dongel voor Microsoft Teams.

Standaard wordt er een Charging stand meegeleverd, waardoor opladen nog makelijker is.

De comfortabele oorkussens met krachtige Active Noise Cancelling zorgen voor optimale concentratie op de werkvloer. Koppel de headset aan 2 devices en profiteer van een draadloos bereik tot 30m.

Soms wilt u gewoon absolute rust. Dat kan met deze professionele headset van wereldklasse met de allernieuwste digitale hybride actieve ruisonderdrukking (ANC), aangestuurd door onze meest geavanceerde digitale chipset ooit voor een ongekende geluidsisolatie. Zet deze headset op en u bent direct alleen met uw gedachten.

Ongestoord werken.
Ons in-gesprek-lampje is nu nog handiger, want het is van alle kanten zichtbaar. Het rode lampje gaat vanzelf aan als u in gesprek of in vergadering bent. U kunt het met één knopdruk ook zelf inschakelen. Dus als u druk bent, ziet werkelijk iedereen dat gelijk en kunt u ongestoord verder.
Geconcentreerd werken was nog nooit zo gemakkelijk.

Grotere speakers. Beter geluid. Genieten.
We monteerden krachtige lektolerante 40 mm speakers in deze headset. En dan zijn er nog de geavanceerde digitale chipset en de nieuwste AAC-codec voor een ongehoorde muziekbeleving.
Geduld loont. Dit is de audiobeleving waarop u hebt gewacht.

Een glasheldere geluidskwaliteit is essentieel voor duidelijke en professionele telefoongesprekken. Daarom schroefden we de sterke telefoonprestaties van onze wereldleidende Evolve Serie nog verder op met 10 (!) krachtige microfoons, aangestuurd door onze favoriete digitale chipset, waardoor u steeds een uitstekende gesprekskwaliteit ervaart.
Want helderheid is cruciaal wanneer u een belangrijk gesprek voert.

Tevredenheid wordt tegenwoordig niet vaak meer gegarandeerd, maar wij beginnen er weer mee: de Evolve2 85 werkt op alle belangrijke Unified Communications (UC) platforms voor een echt naadloze samenwerking.
Als Microsoft Teams uw UC-platform is, hebben we een Teams-gecertificeerde variant voor u, perfect afgestemd en verbeterd voor een optimale gebruiksbeleving.

Wanneer u eindelijk een headset hebt waar u niet zonder kunt, wilt u hem natuurlijk zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Met onze geavanceerde energiebesparende technologie halen we elke bruikbare seconde uit deze krachtige headset. De batterij gaat hierdoor maar liefst 37 uur mee (ook weer dankzij die geweldige chipset).
En omdat we graag het zekere voor het onzekere nemen, krijgt u er een handige oplaadhouder bij, voor het geval dat.

Op basis van biometrische metingen van honderden hoofden hebben we een perfect ontwerp gemaakt, dat bij iedereen altijd goed zit. Daarna monteerden we oorkussentjes uit zacht traagschuim, zo comfortabel dat u de headset op uw hoofd gewoon vergeet. En voor de eindmontage kozen we duurzame premium materialen.

  • Belangrijke kenmerken
  • Dubbeloors Bluetooth headset met USB-C dongle
  • Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync en TEAMS
  • Maximaal draadloos bereik 30 meter
  • Draadloos te koppelen aan 2 devices
  • Bedieningsunit op de headset zelf
  • Noise Cancelling microfoon
  • Microfoon in te klappen in hoofdband
  • 10 ingebouwde microfoons
  • Tot 35 uur gesprekstijd, tot 37 uur muziek luisteren

USB-C variant