actieprijs
van 199,50 voor
185.-
excl. BTW
Jabra PanaCast 20 Webcam

Jabra PanaCast 20 Webcam

KPN-artikelnummer: 313981

4K ULTRA-HD BEELDKWALITEIT
Perfect beeld. Waar u ook werkt.
Videogesprekken zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, maar een slechte beeldkwaliteit is funest voor de hele ervaring. PanaCast 20 gebruikt geavanceerde processors, krachtige on-board AI en een 13-megapixelcamera en een indrukwekkende realtime 4K Ultra-HD-beeld, kristalhelder, met vrijwel geen vertraging. Geef die grote presentatie, want u weet u er perfect uitziet.
Geef uw persoonlijke video conferencing een complete metamorfose.

Klaar om in beeld te komen?
Bij een belangrijk videogesprek maakt het veel uit of u duidelijk in beeld wordt gebracht. Onze Intelligente Zoom functie maakt gebruik van krachtige AI die uw beeld continu scant en in realtime aanpast, zodat u altijd centraal in beeld bent. Nu kunt u ervaren hoe het is om op een rijkere en natuurlijkere manier samen te werken op video, zonder dat u continu op dezelfde plek hoeft te blijven. PanaCast 20 levert een vergaderervaring die niet alleen beter is, maar totaal vernieuwd.

Met Intelligente Zoom staat u altijd in het middelpunt.

INTELLIGENT LIGHTING OPTIMIZATION
Elke belichting is goed
Professionals moeten tegenwoordig overal videogesprekken kunnen voeren. PanaCast 20 analyseert uw omgeving met AI-geactiveerde Intelligent Lighting Optimization en past het beeld automatisch in realtime aan om de videokwaliteit te verbeteren.
Uw volgende vergadering vraagt om next-generation technologie.

PICTURE-IN-PICTURE
Twee streams zijn beter dan één
Bereid u voor op nog boeiendere presentaties met PanaCast 20. Met onze unieke Picture-in-Picture-modus kunt u een close-up als belangrijkste beeld delen terwijl u in een kleiner venster de presentatie voortzet. Dit is mogelijk dankzij ingebouwde Edge-verwerking die twee realtime videostreams combineert tot één. Sterker nog, Picture-in-Picture-modus werkt met elk UC-platform, zelfs als dat geen ondersteuning biedt voor dual-stream apparaten.

Want beelden zeggen zoveel meer dan woorden.

GEAVANCEERDE EDGE AI-CHIP
Vol vertrouwen samenwerken
PanaCast 20 is gebouwd op gegevensbeveiliging. Een geavanceerde on-board Edge AI-chipset stuurt alle intelligente functies aan en verwerkt uw video op het apparaat zelf, wat het risico op gegevensinbreuk vermindert. Zo kunt u met een gerust hart verder werken.
Beveiligde persoonlijke video conferencing die u een voorsprong geeft met Edge.

GEÏNTEGREERDE PRIVACY-AFSCHERMING
Deel het goede. De rest blijft buiten beeld.
U kunt niet de hele tijd beeldschoon zijn. Daarom beschikt de PanaCast 20 over een geïntegreerde privacy-afscherming, zodat u de volledige controle houdt. Schuif het klepje over de cameralens wanneer u privacy wilt en schuif het weer terug wanneer u de video wilt starten.
Videogesprekken zijn geweldig. Maar soms bent u er nog niet helemaal klaar voor.

Hier. Daar. Overal.
Als u flexibel werkt, kunt u overal aan vergaderingen deelnemen. Deze slimme camera is perfect draagbaar, met een compact ontwerp dat gemakkelijk over de bovenkant van elk scherm kan worden geschoven, een geïntegreerde, inklapbare bevestigingsclip en een beschermende draagtas. Zo kunt u binnen enkele seconden genieten van vlekkeloze, intelligente videosamenwerking van hoge kwaliteit.

Van de koffiebar naar de keukentafel. U kunt overal geweldige videovergaderingen hebben.

PLUG-AND-PLAY
U bent gewend om snel uit de startblokken te komen, dus waarom zou u genoegen nemen met technologie die u afremt? PanaCast 20 is plug-and-play, dus vanaf de allereerste keer dat u het gebruikt krijgt u direct verbinding. Sluit gewoon de USB-C-kabel aan op uw computer en u bent klaar om overal samen te werken.

  • Belangrijke kenmerken
  • 4K Ultra HD video
  • Privacy shutter
  • Picture-in-Picture
  • Intelligente optimalisatie van de belichting
  • Makkelijk te transporteren
  • USB Plug & Play verbinding
  • Intelligente Zoom
  • klem om de camera op uw scherm te bevestigen
  • Compatibel met alle UC en video conference platformen